La ce se uită o femeie când cumpără o maşină şi la ce se uită un bărbat

iSeeCars a analizat 54 de milioane de vânzări de maşini şi 570.000 de căutări pe site-ul personal în aproape 3 ani de zile. Cei care căutau maşini a trebuit să bifeze dacă sunt bărbaţi sau femei. Rezultatul spune că peste 60% din femeile din SUA cumpără 10 modele anume, din care cele mai multe sunt producţii coreene. Femeile caută maşini "foarte" accesibile şi practice, lucruri nedefinitorii în alegerea bărbaţilor când cumpără o maşină. Este concluzia pe care o trage Phong Ly, CEO iSeeCars.

22 ian. 2017, 14:22

Şase din poziţiile Top 10 sunt maşini mici, iar restul sunt SUV-uri mici (sau crossovere), scrie promotor.ro. Preţul mediu al maşinilor din acest clasament e 15.000$ şi niciuna nu trece pragul de 20.000$. Este de peste 3 ori mai mic decât preţul mediu al maşinilor din Top 10 alese de către bărbaţi (50.000$).

Citeşte şi Ce maşini conduc femeile din guvernul Grindeanu. Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Mihaela Toader, are o REMORCĂ

Diferenţa este foarte mare, deşi veniturile medii ale bărbaţilor cumpărători de maşini sunt doar cu 18% mai mari decât cele ale femeilor. Este clar că femeile caută utilitatea maşinii, iar bărbaţii, puterea ei. Iată mai jos top 10 maşini preferate de femei şi de bărbaţi.