La Cluj s-a dezlănţuit distracţia. A început Untold, cel mai mare festival de muzică din România VIDEO

Zeci de mii de tineri au dansat şi au cântat în prima zi a festivalului Untold, la Cluj Napoca. A fost un show de excepţie susţinut de dj de renume mondial, iar unul dintre cei mai aşteptaţi - ATB - care nu şi-a dezamăgit publicul. Spectacolul a fost completat de jocuri de lumini şi lasere. 250.000 de oameni sunt aşteptaţi la Untold în cele patru zile de festival.

31 iul. 2015, 09:26
La Cluj s-a dezlănţuit distracţia. A început Untold, cel mai mare festival de muzică din România VIDEO

Cel mai mare eveniment muzical care are loc anul acesta în România, Festivalul Untold, a început joi seara, la Cluj Napoca.

Patru milioane de euro a investit organizatorii în pregătirea evenimentului, iar în cele patru zile de festival sunt aşteptaţi la Untold peste 250.000 de oameni. În total, 150 de artişti vor ţine în priză publicul, între care Avicii, Armin van Buuren sau David Guetta.

Peste 30.000 de fani au fost în extaz în prima seară de festival, la show-urile lui ATB şi Dimitri Vegas & Like Mike. A doua seară de la Untold Festival îl va avea în prim plan pe DJ-ul suedez Avicii, cel care va urca pe scene de la Cluj Arena în jurul orei 01:00. Click aici pentru a vedea programul complet.