S-a căsătorit de opt luni, e însărcinată, dar a decis SĂ PLECE DE ACASĂ

Dana Marijuana urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al ei, însă fosta cântăreaţă a ales să-şi părăsească soţul la doar opt luni de când i-a jurat iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu.

27 iun. 2013, 07:32
S-a căsătorit de opt luni, e însărcinată, dar a decis SĂ PLECE DE ACASĂ

Povestea de dragoste dintre Dana Marijuana şi soţul ei, Sebastian, a luat recent o întorsătură neaşteptată. După o ceartă aprigă cu bărbatul care credea că îi este sortit, fosta cântăreaţă a ales să se întoarcă în casa tatălui său, pentru a nu mai duce grija zilei de mâine, scrie libertatea.ro.

De trei săptămâni stă la mine, pentru că nu se mai înţelege cu soţul ei. Ce pot să-i fac dacă nu mă ascultă niciodată şi face numai de capul ei? Acum şi-a dat seama că omul ăsta nu este potrivit pentru ea, dar este deja prea târziu, pentru că sarcina a avansat în luna a cincea. Nu ştiu cum o să ne descurcăm când se va naşte copilul, pentru că eu am îmbătrânit şi nu mai am putere„, a declarat tatăl Danei.

Pentru a face economii, dar şi pentru a câştiga câţiva bani în plus, bărbatul de 65 de ani s-a hotărât să petreacă vara pe malul mării, acolo unde speră să vândă bijuteriile pe care le realizează cu mâna lui.

Pentru că nepoata mea, Alessia, a terminat şcoala, am hotărât să plecăm toţi trei la mare pe timpul verii. Acolo mai fac şi eu un ban din vânzarea bijuteriilor şi pot duce un trai mai decent„, a spus acesta.