VESTE BOMBĂ despre BONURILE DE MASA

Începând de miercuri, 20 aprilie 2016, Kaufland acceptă pentru plata cumpărăturilor tichetele de masă electronice Ticket Restaurant, emise de Edenred.

20 apr. 2016, 08:14
VESTE BOMBĂ despre BONURILE DE MASA

Cardul este dezvoltat pe platforma MasterCard şi este securizat, scrie economica.net. Cardul nu are asociat un cont bancar şi, prin urmare, nu se impun comisioane sau alte taxe de administrare.

Pe lângă cardul electronic Ticket Restaurant, Kaufland acceptă pentru plată şi tichetele de masă clasice Ticket Restaurant, tichetele cadou Ticket Cadou, cardurile cadou Compliments, tichetele sociale marca Ticket Asist, Ticket Junior emise de Edenred România.

Citeşte şi Tichetele cadou nu mai sunt impozitate. Creşte cu 20% numărul companiilor care oferă angajaţilor aceste beneficii

Până în prezent, Edenred, cea mai mare companie emitentă de tichete şi carduri preplătite, a emis deja peste 60.000 de carduri de masă Ticket Restaurant.

Tichetele de masă electronice (carduri de masă) au fost lansate în România în octombrie 2015 şi au aceleaşi facilităţi si reglementări fiscale ca tichetele clasice, pe hârtie.

Mai multe detalii pe economica.net.