La numai 6 ani este un ZEU în ţara lui. Povestea băiatului la care LUMEA se ÎNCHINĂ GALERIE FOTO VIDEO

Amar Singh este un indian în vârstă de 6 ani la care comunitatea din Nijmapur, din statul Uttar Pradesh, i se închină, crezând că este o zeitate trimisă pe Pământ.

RomaniaTV.net
15 apr. 2014, 20:21

Ceea ce îl face pe Amar Singh să aibă acest statut este, de fapt, o malformaţie congenitală numită în termeni medicali spina bifida. Astfel, Amar s-a ales cu o coadă de peste 30 de centimetri, asemănătoare cozii unei vaci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La naştere, băiatul avea un mic smoc de păr în partea din spate, în zona vertebrelor lombare. Cu timpul, aceste fire de păr au crescut,astfell încât Amar le împleteşte ca pe o coadă. Nu vrea să îşi taie această coadă, ci o poartă fudul, pentru că sătenii din Nijmapur unde locuieşte, îl venerează şi i se închină asemuindu-l cu o zeitate-maimuţă.

Ei cred că este întruchiparea zeului Hanuman, un zeu-maimuţă, în timp ce părinţii băiatului, care mai au cinci copii, i se închină cu toţii, dar îl asemuiesc pe fiul lor mai degrabă cu o vacă – animal sacru în cultura hindusă, despre care se crede că păstrează în ea sufletele strămoşilor.

Părinţii copilului spun că fiul lor chiar este foarte ataşat de bovine şi comunică foarte bine cu acestea.