Lactatele sunt nocive? Ce se întâmplă, de fapt, când renunţăm la ele

Te gândești să elimini lactatele din dietă, pentru că ai auzit că sunt nocive sau că îngreunează procesul de slăbire? Cel mai bine este să consulți un medic în cazul în care dorești să faci această schimbare. Cel mai important este să nu o faci brusc. Ideisanatoase.ro îți explică, pas cu pas, efectele renunțării la lactate.

RomaniaTV.net
16 oct. 2017, 09:47
Lactatele sunt nocive? Ce se întâmplă, de fapt, când renunţăm la ele

Multe vedete au afirmat recent că au renunțat la lactate complet sau pentru scurte perioade de timp pentru că se simt mai bine fără aceste produse în dietă. Jessica Biel a afirmat că se simte mai bine când nu mănâncă lactate sau gluten. Actrița australiană Margot Robbie a recunoscut pentru Elle UK că evită lactatele înainte de filmări pentru că acestea îi provoacă acnee. Khoe Kardashian a declarat pentru Health.com că a slăbit după doar două zile de dietă fără lactate și că dacă vrea să slăbească rapid aceasta este metoda ei favorită.

Citeşte şi Este sau nu laptele periculos pentru sănătate? Iată de ce trebuie să ţii cont înainte să iei o decizie

Specialiștii în nutriție spun însă unii oameni sunt mai sensibili decât alții și că efectele renunțării la lactate pot fi diferite e la persoană la persoană.

De asemenea, sfatul nutriționiștilor este să nu renunțăm brusc la lactate sau să o facem doar dacă este necesar din punct de vedere medical.

Efectele dietei fără lactate sau ce se întâmplă când renunți la ele

În cazul în care decizi să faci acest pas, iată care sunt cele 4 efecte ale renunțării la lactate:

Citeste continuarea pe ideisanatoase.ro