Lângă ce zodie vei îmbătrâni. Care este bărbatul vieții tale în funcţie de zodie!

Poate că și tu te-ai gândit la un moment dat lângă cine îți este scris să îmbătrânești, cine și cum va arăta bărbatul lângă care îți vei petrece restul vieții. Ei bine, nimeni nu cunoaște acest răspuns, însă astrele îți dau indicii. Ele ne dezvăluie care va fi bărbatul alături de lare vei îmbătrâni în funcție de semnul tău zodiacal. Crezi că este posibil?

RomaniaTV.net
03 feb. 2018, 18:34
Lângă ce zodie vei îmbătrâni. Care este bărbatul vieții tale în funcţie de zodie!

BERBEC:

Dacă ești acel gen de femeie care nu stă pe gânduri și vrea să-și întemeieze o familie, atunci bărbatul ideal pentru tine este bărbatul leu. Dacă ești mai aventurieră și îți place să experimentezi și să exploreze, atunci cel ma potrivit pentru tine este bărbat săgetător.

TAUR:

Dacă îți imaginezi o viață comodă și fericită alături de familie, atunci cea mai bună alegere pentru tine este un nativ din rac. Dacă ești o persoană care sune serviciul pe primul loc și ține foarte mult la carieră, atunci capricornul va fi perfect pentru tine.

GEMENI:

Pentru aceste native, săgetătorul este cel ma potrivit partener. Ambele zodii iubesc distracția și aventura și cine să te înțeleagă mai bine decât un aventurier?

RAC:

Racii sunt persoane sensibile și au nevoie de cineva care să-i sprijine în momentele grele, iar bărbatul fecioară este ideal pentru acest rol. Nici bărbații capricorn nu ar fi nepotriviți pentru femeile rac pentru că alături de ei își vor găsi liniștea și fericirea.

LEU:

Se știe foarte bine faptul că leii adoră să fie în centrul atenției, iar acest lucru le poate oferi doar gemenii. Pe de cealaltă parte, berbecii sunt cei care îi vor susține în tot ceea ce își propun.

FECIOARĂ:

Pentru aceste native, partenerii ideali sunt taurii sau capricornii. Taurii sunt extrem de romantici și le vor fi alături la bine și la rău, iar capricornii le vor susține și le vor ajuta să ajungă unde își doresc în carieră.

BALANȚĂ:

Balanțele au nevoie să se simtă iubite și apreciate de cel de lângă ele, iar acest lucru va fi posibil alături de un nativ din zodia leu. Acești bărbați sunt capabili să le ofere orice persoanelor iubite.

SCORPION:

Femeile scorpion sunt femei misterioase și secretoase și au nevoie de cineva care să le înțeleagă această latură. Cel mai potrivit bărbat pentru acest lucru este bărbatul fecioară.

SĂGETĂTOR:

Fără doar și poate, femeile săgetător se potrivesc de minune cu bărbații vărsător. Ei sunt perechea ideală pentru tine și dacă ai alături un astfel de bărbat, ai mari șanse ca dragostea să dureze toată viața.

CAPRICORN:

Aceste femei vor să cucerească lumea. Cel mai potrivit bărbat pe care îl pot avea este bărbatul scorpion. Acesta va fi acolo când vei avea nevoie și te poți baza pe el oricând.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii sunt, în general, cele mai greu de înțeles persoane din zodiac. Se închid de cele mai multe ori în lumea lor și cine să îi înțeleagă mai bine decât un nativ născut sub același semn zodiacal?

PEȘTI:

Femeile pești au nevoie de siguranță în relații și de multă afecțiune. Partenerul lor ideal poate fi tot un nativ din pești sau familistul rac. Alături de el vor cunoaște adevărata fericire în dragoste.