Lanţul de fast-food Taco Bell face angajări la primul său restaurant din România

Primul restaurant Taco Bell din România va fi deschis în această toamnă, în Capitală, a anunţat pe 28 august Sphera Franchise Group SA care deţine, în sistem de master franciză, lanţul de fast - food Taco Bell. Brandul sud-californian Taco Bell este unul dintre cele mai mari lanţuri de restaurante de tip fast - food din lume, care oferă mâncare mexicană. Taco Bell angajează oameni "cool, neconformişti şi cu chef de viaţă" la primul său restaurant din România, potrivit anunţului de recrutare publicat recent. 

RomaniaTV.net
05 sept. 2017, 07:05
Lanţul de fast-food Taco Bell face angajări la primul său restaurant din România

Primul restaurant Taco Bell din România va fi inaugurat în această toamnă, în Bucureşti, în cadrul Băneasa Shopping City.

Oferta de muncă la Taco Bell

Taco Bell angajează la restaurantul din Băneasa oameni „cool, neconformişti şi cu chef de viaţă”, se arată în anunţul de recrutare publicat ieri aici.

Candidaţii potriviţi pentru un post la Taco Bell mai trebuie să fie deschişi, prietenoşi, cu simţul umorului şi să aibă spirit de echipă, potrivit aceluiaşi anunţ de recrutare.

Taco Bell oferă angajaţilor tichete de masă, majorări salariale o dată pe an, ore suplimentare plătite, bonus de sărbători.

Angajaţii îşi vor alege programul de muncă: full-time sau part-time, cu o normă de patru sau şase ore pe zi, sau muncă doar în zilele de sâmbătă sau duminică. 

Detalii despre oferta de muncă la Taco Bell găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Compania care deţine restaurantele Paco Bell şi francizele sale operează peste 7.000 de restaurante la nivel mondial, care generează vânzări anuale de peste 9 miliarde de dolari. Dintre acestea, peste 360 de restaurante Taco Bell sunt prezente în 25 de ţări din afara Statelor Unite ale Americii.