Larisa Iordache ratează concursul de Cupă Mondială de la Stuttgart

Larisa Iordache, multiplă medaliată olimpică, mondială şi europeană, s-a retras din concursul de Cupă Mondială de la Stuttgart, care va avea loc în perioada 17-19 martie, din cauza unei accidentări la călcâiul piciorului drept, anunţă site-ul oficial Federaţiei Române de Gimnastică.

22 feb. 2017, 15:24
Larisa Iordache ratează concursul de Cupă Mondială de la Stuttgart

Larisa Iordache, aflată în plină perioadă de pregătire pentru apropiatele Campionate Europene de la Cluj-Napoca, din 19–23 aprilie, a acuzat o durere la călcâiul piciorului drept la ultimele antrenamente. În urma investigaţiei medicale, RMN-ul a indicat o inflamaţie a fasciei plantare, motiv pentru care a fost recomandată o pauză de două săptămâni.

Larisa Iordache, în vârstă de 20 de ani, a fost medaliată cu aur la Stuttgart în 2014, la individual compus, şi cu argint în 2013, la aceeaşi probă. Gimnasta a ratat o mare parte a sezonului 2016, inclusiv Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, tot din cauza unei accidentări la călcâi.

Lotul feminin cu care România va participa la Campionatele Europene de la Cluj se bazează pe experimentatele Cătălina Ponor şi Larisa Iordache, la care se adaugă Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan.