Laura Cosoi, sex cu un fost ministru în filmul „Cel ales”. VIDEO

Laura Cosoi a facut sex cu Bogdan Stanoievici, fostul ministru al Romanilor de Pretutindeni. Fosta iubita a lui Smiley a injurat ca la usa cortului, iar totul se intampla in filmul “Cel ales”, in care joaca blonda.

17 apr. 2015, 09:23

Laura Cosoi a realizat in 2006 un pictorial incendiar in Playboy, iar de atunci a avut tot felul de oferte. Acum, fosta iubita a lui Smiley a primit un rol in cel mai nou film al lui Cristian Comeaga. Potrivit scenariului, Laura Cosoi injura in film ca la usa cortului si va fi mai mult dezbracata decat imbracata.

Laura Cosoi, despre pozele în care a apărut dezbrăcată. „Am cu ce să mă bucur la bătrâneţe” FOTO

Blonda a filmat o scena de sex cu cu Domnul X, rol interpretat de Bogdan Stanoievici, fostul ministru al Românilor de Pretutindeni.

„Nu a fost cazul să folosesc dublură. Am cântărit totul cu aceeaşi seriozitate, indiferent ce trebuia să fac în scena respectivă, chiar dacă eram doar prezentă şi nu aveam neapărat text. Au avut o idee precisă, într-un scenariu pus la punct. Nu cred că rămâi cu scenele sexy în minte, după ce vezi filmul”, a spus Laura Cosoi, pentru Click! 

Născută în Iaşi, Laura Cosoi a debutat în 2004, în serialul „La bloc”, de la PRO TV. Actriţa a mai jucat în „Fete cu lipici”, „Cu un pas înainte” sau „Aniela”, dar şi în filme precum „Un fim SIMPLU” şi „The Godmother”. Anul acesta va apărea în drama „Cel Ales” în care o joacă pe Nora, soţia unui antrenor care o părăseşte.

Citeşte şi Laura Cosoi, super sexy în costum de baie pe plajele din Portugalia FOTO