LAS FIERBINTI 2018: „Ce-ai făcut, Bobiţă?” Audienţe mari la Pro TV. Ce se întâmplă cu serialul

LAS FIERBINTI 2018: Primul episod din cel de-al treisprezecelea sezon al serialului de comedie „Las Fierbinţi”, care a fost difuzat de televiziunea Pro TV, marţi seară, în intervalul orar 20.28 – 21.30, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public şi a fost urmărit de aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivel naţional.

RomaniaTV.net
28 feb. 2018, 10:54

LAS FIERBINTI 2018: Episodul a înregistrat 14 puncte de rating şi 24,5% cotă de piaţă la nivel naţional, fiind urmărit de 2.495.000 de telespectatori. Pe locul al doilea în top s-a situat de Kanal D, cu 12,4 puncte de rating şi 21,8% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

Pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, „Las Fierbinţi” a înregistrat 13,8 puncte de rating şi 29,2% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe locul al doilea, Kanal D, avea 9,4 puncte de rating şi 19,9% cotă de piaţă.

La nivel urban, „Las Fierbinţi” a fost lider de audienţă cu 12,5 puncte de rating şi 22,3% cotă de piaţă, în timp ce Kanal D a ocupat cel de-al doilea loc în top, cu 10,3 puncte de rating şi 18,3% cotă de piaţă.

În minutul de maximă audienţă, de la 20.58, episodul din „Las Fierbinţi” era urmărit de 3.028.000 de telespectatori la nivel naţional.

Următorul episod din „Las Fierbinţi” va fi difuzat joi seară, de la ora 20.30, de Pro TV.

Bobonete: „Când filmez «Las Fierbinţi» mă simt ca în vacanţă, cu rudele mele”

Click!: Pe 27 februarie începe cel de-al 13-lea sezon din „Las Fierbinţi”, la PRO TV, şi am vrea să ştim cum e să joci alături de oamenii dragi ţie.

Mihai Bobonete: Avem 7 ani de difuzare. Înainte de „Las Fierbinţi”, acum 10 ani, a fost „Vine Poliţia”, iar între cele două proiecte am avut o pauză de câţiva ani. La mine, când încep filmările şi dureză 2-3 luni, e ca şi când m-aş întâlni cu rudele mele, cu care nu m-am mai văzut de foarte  multă vreme. Mă bucur să dureze filmările cât mai mult, mă bucur şi când se mai lungesc filmările cu o zi.

Nu numai că eşti prieten cu colegii tăi de filmare de la „Las Fierbinţi”, dar v-aţi şi înrudit!

Da, suntem amestecaţi. Am cinci fini şi lucrez cu doi dintre ei, dar în serial este doar Mihai Raiţ Dragomir. Octavian Strunilă îmi este naş.

Cu ce vine Bobiţă nou în acest sezon?

Personajul meu este atât de bine definit de aceste 13 sezoane, încât mari schimbări lui Bobo nu i se pot aduce. Dacă se modifică personajul, se modifică din scenaristică. Dacă scenaristul consideră că ar trebui să fie o schimbare, el ia decizia.

Ce mai faci în timpul liber, în afară de filmări?

Sunt cu familia, cu copiii, suntem de cele mai multe ori împreună.

Serialul are din ce în ce mai mulţi fani…

Uite, la vizionarea de la mall (n.r. duminică, la Park Lake, a avut loc vizionarea primului episod din sezonul nou ) au venit părinţii unei fetiţe care are autism şi mai multe probleme de sănătate şi ne-au povestit că fiica lor se uită la “Las Fierbinţi”. Şi nu numai atât, dar a început să verbalizeze şi să ne spună numele şi se supără când cineva schimbă canalul de la serial.

 

Las Fierbinți, sezonul 13, la ProTV. Aspirina îi pune la punct pe cei din sat

Dacă vă era dor de aventuri şi răsturnări de situaţii, intrigi şi mai ales de umor savuros, aveţi toate motivele să aşteptaţi următorul sezon din Las Fierbinţi.

Serialul revine marţi, la ProTV. Sezonul numărul 13 este unul cu noroc, mai ales că Aspirina se întoarce şi îi pune la punct pe cei din sat. Celentano, Bobiță, Giani şi celelalte personaje intră, ca de obicei, în bucluc şi au de rezolvat fel de fel de conflicte.

După o perioadă în care Aspirina a fost plecată, revine în Las Fierbinţi cu vechile obiceiuri. Celentano este prima ei victimă, pentru că nu şi-a făcut treaba aşa cum i-a promis. Primarul se supără pe omul său de bază, care intră în “Asociaţia Poliţiştilor Necorupţi”. Iar Bobiță şi Giani pun ţară la cale, de obicei.

Actorii din las Fierbinţi au văzut duminică în avanpremieră primul episod din sezonul cu numărul 13, alături de 13 fani.

Celentano: “Greu mă, greu. Să stau să mă întâlnesc toată ziua cu băieţii ăştia. Să râd, să ne placă, să ne simţim bine, să nu simţim că muncim. Ne da şi mâncare. Ciorbe, felul doi, desert.