LAS FIERBINŢI. Consulul General al SUA la Bucureşti, apariţie în serialul LAS FIERBINŢI

LAS FIERBINŢI. Daniel Perrone, Consulul General al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, va apărea în episodul de joi seara, al serialului LAS FIERBINŢI, difuzat de Pro TV de la ora 20:30.

18 mai 2017, 14:56
LAS FIERBINŢI. Consulul General al SUA la Bucureşti, apariţie în serialul LAS FIERBINŢI

LAS FIERBINŢI. Personaje serialului LAS FIERBINŢI au un motto clar: Good bless Fierbinţi, în primul episod Las Fierbinţi realizat după un scenariu scris de Mihai Bobonete”.

LAS FIERBIBNŢI. Cine sunt SOŢIILE actorilor din Las Fierbinţi. Nu te-ai fi aşteptat la o aşa surpriză

LAS FIERBINŢI. Primarul Vasile primeşte află că Daniel Perrone va vizita „fierbinţenii”, în căutarea locului perfect pentru sărbătorirea Zilei Independenţei. Primarul se gândeşte să se la un nou statut pentru Fierbinţi: capitala culturală a Europei. Dorel şi Gianina visează la viza pentru a ajunge în America, iar primarul încearcă să îi mobilizeze pe toţi să organizeze un eveniment memorabil, pentru a îl impresiona pe Consulul General al SUA la Bucureşti.

LAS FIERBINŢI. „A fost o onoare să fac parte din cel mai popular serial românesc şi am fost cu adevărat impresionat de echipa de producţie şi de actorii talentaţi. A fost o experienţă de care m-am bucurat foarte tare şi sper ca, în timp ce râdem împreună la episod, să continuăm să colaborăm atât ca ţări, comunităţi, cât şi ca oameni. Le mulţumesc celor de la Pro TV şi producătorilor pentru invitaţia de a apărea în «Las Fierbinţi» şi de-abia aştept să trec din nou printr-o experienţă ca aceasta!”, a spus Daniel Perrone, după experianţa de pe platourile de filmare a serialului LAS FIERBINŢI.