LAS FIERBINTI LIVE VIDEO PRO TV: Bătaie dură cu EXATLON la audienţe. Ţara o arde pe comedie!

Sezonul 13 din Las Fierbinți i-a convins pe români să țină televizioarele deschise pe PRO Tv marți seară, 27 februarie. Serialul a bătut reality show-ul Exatlon, cu care Kanal D conduce de ceva vreme în topul audiențelor. Joi, este programat al doilea episod din noul sezon "Las Fierbinţi".

01 mart. 2018, 10:29
LAS FIERBINTI LIVE VIDEO PRO TV: Bătaie dură cu EXATLON la audienţe. Ţara o arde pe comedie!

Serialul a revenitmarţi, la ProTV. Sezonul numărul 13 este unul cu noroc, mai ales că Aspirina se întoarce şi îi pune la punct pe cei din sat. Celentano, Bobiță, Giani şi celelalte personaje intră, ca de obicei, în bucluc şi au de rezolvat fel de fel de conflicte.

După o perioadă în care Aspirina a fost plecată, revine în Las Fierbinţi cu vechile obiceiuri. Celentano este prima ei victimă, pentru că nu şi-a făcut treaba aşa cum i-a promis. Primarul se supără pe omul său de bază, care intră în “Asociaţia Poliţiştilor Necorupţi”. Iar Bobiță şi Giani pun ţară la cale, de obicei.

Actorii din las Fierbinţi au văzut duminică în avanpremieră primul episod din sezonul cu numărul 13, alături de 13 fani.

Celentano: “Greu mă, greu. Să stau să mă întâlnesc toată ziua cu băieţii ăştia. Să râd, să ne placă, să ne simţim bine, să nu simţim că muncim. Ne da şi mâncare. Ciorbe, felul doi, desert.

Serialul Las Fierbinți a avut în fiecare minut o medie de aproape 2,5 milioane de telespectatori, conform Pagina de Media. A fost lider pe interval, peste Kanal D, care era al doilea, cu o medie de 2,2 milioane de privitori, media. Antena 1 a fost la distanță de primele două, cu o medie de puțin peste un milion de telespectatori. Serialul a condus la toate cele trei niveluri la care se măsoară audiența emisiunilor de televiziune, național, urban și comercial.