Laura Codruţa Kovesi, întrebată dacă-şi dă demisia de la DNA: La revedere! VIDEO

Audierea Laurei Codruţa Kovesi în Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM s-a încheiat, miercuri, după aproape două ore. Procurorul-şef DNA a fost întrebat la plecare dacă-şi dă demisia în contextul deciziei CCR, aceasta răspunzând "La revedere!".

RomaniaTV.net
13 iun. 2018, 10:40
Laura Codruţa Kovesi, întrebată dacă-şi dă demisia de la DNA: La revedere! VIDEO

„La revedere! Nu am alte comentarii de făcut. Vă mulţumesc”, au fost singurele comentarii făcute de Laura Codruţa Kovesi la întrebările jurnaliştilor, care au vrut să ştie dacă procurorul-şef DNA îşi dă demisia în condiţiile în care Curtea Constituţională a stipulat că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să emită decretul de revocare în cazul acesta.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii ar putea pronunţa, miercuri, o decizie în cazul uneia dintre acţiunile disciplinare exercitate de Inspecţia Judiciară împotriva procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. De asemenea, CSM discută acţiunea disciplinară exercitată de IJ împotriva lui Kovesi în legătură cu refuzul prezentării la Comisia de anchetă parlamentară.

Citeşte şi: Decizia CSM în cazul şefei DNA, Laura Kovesi, amânată pe 20 iunie UPDATE