Laura Cosoi, la un pas de SINUCIDERE: Am vrut să mă arunc pe geam VIDEO

Frumoasa actriţă Laura Cosoi s-a gândit la sinucidere. Totul s-a întâmplat în perioada în care muncea foarte mult pentru un film şi nu mai apuca să doarmă zile intregi. "Am vrut să mă arunc pe geam, era singura salvare", a mărturisit Laura Cosoi.

25 apr. 2015, 07:03
Laura Cosoi, la un pas de SINUCIDERE: Am vrut să mă arunc pe geam VIDEO

Chiar dacă toată lumea o ştie ca fiind veselă şi plină de viaţă, Laura Cosoi a trecut prin momente grele, potrivit spynews.ro.

Am avut un moment foarte nasol. Eram obosită, venisem de la mare, de la filmări, nu dormisem mult timp. A fost momentul ăla când am spus că dacă nu mă arunc pe geam… Aia era salvarea mea, să mă arunc pe geam. Era singura mea salvare!„, a declarat Laura Cosoi.

Laura a avut nevoie de un an ca să-şi revină după stresul acumulat. „În perioada în care am început filmările pentru un „Pas înainte”, filmam foarte mult, eram foarte obosită. După un an de zile am început să mă reîntâlnesc cu mine. Habar nu mai aveam ce îşi mai doreşte Laura. Pur şi simplu laşi pe planul doi viaţa ta„, a declarat Laura Cosoi.

Actriţa a mai povestit că după experienţa prin care a trecut, a ajuns să îi înţeleagă pe cei care fac gesturi extreme din disperare.

CITEŞTE ŞI: Laura Cosoi, victima unei TENTATIVE de VIOL VIDEO