Laura Cosoi s-a LOGODIT: „Printre lacrimi de fericire, am spus Da!” GALERIE FOTO

Laura Cosoi s-a logodit cu iubitul său, Cosmin Curticapean. Acesta a ales un cadru deosebit şi romantic pentru fericitul eveniment.

17 apr. 2015, 10:21

Laura Cosoi în vârstă de 32 ani s-a logodit cu afaceristul Cosmin Curticapean de 38 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, vineri dimineață, pe blogul său personal.

Cand m-am asteptat mai putin, iubitul meu m-a cerut de sotie. Din acest moment incep un nou capitol in viata mea, alaturi de barbatul care ma face fericita! Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolica in care am fost botezata. Eram doar noi doi si in timp ce ma rugam, am auzit pe fundal melodia noastra. Am deschis ochii si in jur erau deja adunate familiile noastre. Printre lacrimi de fericire, sub privirile emotionate ale celor dragi, tinandu-l de mana pe Cosmin, am spus Da!„, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Laura și Cosmin sunt împreună din 2012. El deține cinci firme dintre care două în București, în domeniul comunicațiilor. Conduce un Maserati, clienții acestui brand fiind exclusiviști.

VEZI şi Laura Cosoi, despre pozele în care a apărut dezbrăcată. „Am cu ce să mă bucur la bătrâneţe” FOTO