Laurenţiu Reghecampf ar putea părăsi Steaua, are o superofertă

Performanţele reuşite de Laurenţiu Reghecampf în ultimii doi ani pe banca Stelei au atras multe priviri din partea echipelor importante de pe continent. 

21 apr. 2014, 07:16
Laurenţiu Reghecampf ar putea părăsi Steaua, are o superofertă

Tehnicianul, care este aproape să cucerească al doilea titlu de campion al României consecutiv, a fost de-a lungul timpului în discuţii cu mai multe echipe din Germania, dar şi din spaţiul ex-sovietic, însă pînă în prezent nu s-a concretizat vreo mutare. Totuşi, în urmă cu două zile, Reghecampf a făcut o declaraţie care ar fi trebuit să lămurească situaţia sa contractuală, dezvăluind că orice echipă interesată de serviciile sale trebuie să plătească Stelei un milion de euro drept clauză de reziliere.

Laurenţiu Reghecampf, OFERTĂ fabuloasă: Anunţul care-i va întrista pe fanii Stelei

Făcută publică pentru a securiza public legătura dintre tehnician şi campioana României, informaţia referitoare la clauza eliberatorie din contractul lui Reghecampf a apărut într-un moment în care cel puţin un nume important al Europei este pe urmele stelistului. Dinamo Kiev şi-a făcut temele în ceea ce-l priveşte pe antrenorul din Ghencea şi a aflat inclusiv de milionul de euro ce ar trebui achitat pentru a putea să-l scape de contractul cu roş-albaştrii. „Ucrainenii vor pe cineva tînăr, care să imprime un stil ofensiv echipei, dar care să aibă şi personalitate ca să se impună în faţa numelor mari din lot, iar Reghe i-a convins că întruneşte toate calităţile enumerate”, a explicat o sursă din anturajul tehnicianului, scrie fanatik.ro