Laurenţiu Reghecampf, despre revenirea în Liga 1. Ce spune de Steaua

Antrenorul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat, duminică, la finalul partidei cu Rapid, scor 0-1, din prima etapă a returului că ştie de faptul că fostul tehnician al bucureştenilor, Laurenţiu Reghecampf, dă "târcoale" pentru a prelua din nou conducerea tehnică.

23 feb. 2015, 16:20
Laurenţiu Reghecampf, despre revenirea în Liga 1. Ce spune de Steaua

Laurenţiu Reghecampf a negat informaţiile potrivit cărora ar urma să preia conducerea tehnică a Universităţii Cluj, unde ar urma să-l înlocuiască pe George Ogăraru. „Nu este adevărată informaţia cum că aş alege pe U Cluj. Sunt prieten cu Florian Walter, dar nu am discutat acest aspect. Nu cred că se pune problema de a fi schimbat George, chiar dacă a pierdut categoric în faţa ASA-ului”, a completat Reghecampf, care a precizat că va pleca într-un concediu de o săptămână.

Laurenţiu Reghecampf se întoarce în Liga 1. Gâlcă îl anunţa la Steaua

„Despre Steaua nu am cum să vorbesc de rău sau despre oamenii de acolo. Nu dau târcoale echipei acum, după ce eu am plătit să plec de acolo. Am vorbit de câteva ori cu patronul, dar nu am vorbit despre o revenire. Steaua va fi campioană şi ăsta e meritul lui Gâlcă. Nu e nicio problemă dacă a pierdut un meci acasă, se întâmplă oricui. Nu cred că e cazul să analizăm asta acum, echipa trebuie lăsată să joace în continuare”, a spus Reghecampf, potrivit sptfm.ro.