Laurenţiu Reghecampf, după Zurich-Steaua: Mă nemulţumeşte rezultatul

Laurenţiu Reghecampf, a declarat după remiza din meciul cu FC Zurich, scor 0-0, că este nemulţumit de rezultat, dar a precizat că formaţia sa mai speră încă la calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

04 nov. 2016, 06:19
Laurenţiu Reghecampf, după Zurich-Steaua: Mă nemulţumeşte rezultatul

Jocul a fost destul de bun, mă nemulţumeşte rezultatul. L-am ales pe Golubovici, deoarece cei doi fundaşi centrali de la Zurich erau înalţi. Am avut oportunităţi, dar nu am reuşit să marcăm. Trebuie să câştigăm ultimele două meciuri şi să sperăm la calificare. Nimeni nu s-a gândit că Osmanlispor poate câştiga la Villarreal. Dacă nu marcăm goluri, e clar că avem o problemă. La meciul cu Osmanlispor vom încerca să jucăm mai ofensiv şi să marcăm„, a spus Laurenţiu Reghecampf, la Sport.ro.

Steaua a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, joi, în deplasare, în compania echipei FC Zurich, în etapa a patra a grupei L a Ligii Europa. În celălalt meci al grupei L, Osmanlispor a învins Villarreal în deplasare, scor 2-1.

Clasamentul grupei L după patru etape este următorul: 1. Osmanlispor – 7 puncte, 2. Villarreal – 5 puncte, 3. FC Zurich – 5 puncte, 4. Steaua Bucureşti – 3 puncte.