Laurenţiu Reghecampf: Mi se pare ciudat să existe două echipe Steaua Bucureşti. Golubovic a cerut rezilierea contractului

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua Bucureşti, a declarat că nu i se pare un lucru normal existenţa a două echipe cu numele Steaua Bucureşti în campionatul intern.

13 dec. 2016, 12:43
Laurenţiu Reghecampf: Mi se pare ciudat să existe două echipe Steaua Bucureşti. Golubovic a cerut rezilierea contractului

Nu mă surprinde nimic în România. Asta e, vor fi două echipe Steaua Bucureşti. Este o situaţie foarte ciudată. Îi urez baftă lui Marius Lăcătuş, n-o să pot să mă supăr pe el niciodată. Nu pot să spun mai multe, pentru că nu cunosc cazul, nu ştiu procesele. Deocamdată, există o echipă Steaua Bucureşti care joacă în prima ligă şi în cupele europene şi va exista o echipă Steaua Bucureşti care va juca într-o ligă neprofesionistă„, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi Steaua lui Lăcătuş, criticată de Hagi şi Lucescu: Ca la noi la nimeni!

pe de altă parte, atacantul bosniac Bojan Golubovic, în vârstă de 33 de ani, îşi negociază rezilierea contractului cu Steaua, a anunţat marţi antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Înţelegerea lui Golubovic cu Steaua expiră la finalul sezonului.

Golubovic nu va face parte din lotul echipei pentru meciul de mâine (n.r. – cu CS Mioveni) pentru că el şi-a exprimat dorinţa de a rezilia contractul după meciul de la Giurgiu. Era supărat că nu a reuşit să marcheze, e dorinţa lui. Nu mi s-a întâmplat niciodată în carieră ca un jucător să fie atât de supărat. Faptul că nu ai marcat nu trebuie să reprezinte un motiv de supărare atât de mare. Urmează să mai aibă nişte discuţii azi cu conducerea clubului„, a mai spus Reghecampf.

Adus în vară din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de CSM Poli Iaşi, Golubovic a jucat 19 meciuri în toate competiţiile pentru Steaua şi a marcat un gol.