LAURENŢIU REGHECAMPF: „Obiectivul principal rămâne campionatul”

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia spaniolă Villarreal, în etapa a doua a grupei L a Ligii Europa.

RomaniaTV.net
29 sept. 2016, 19:12
LAURENŢIU REGHECAMPF: „Obiectivul principal rămâne campionatul”

„Jucătorii ar trebui să fie mult mai motivaţi în campionat pentru că obiectivul nostru principal e câştigarea campionatului. Degeaba mai discutăm dacă a fost sau nu penalty. Nu am putut să văd foarte clar faza din locul unde eram eu. Probabil voi aţi văzut mai bine. Nu am fost depăşiţi de adversari. A existat un trac şi veneam după un un meci în care nu am jucat foarte bine. Am jucat mult mai bine după ce am înscris. Schimbăm jucătorii pentru că aceasta este situaţia. Avem foarte mulţi jucători în lot şi trebuie să-i avem pregătiţi. Sper să terminăm cu bine şi meciul cu Craiova, iar după aceea o să ne pregătim. Sper ca cei care vor merge în cantonament să facă treabă bună. Aganovic va trebui să poarte un bandaj o lună şi o să mănînce şi bea cu paiul. Are dublă fractură şi nu ne putem baza pe el. Pintilii a intrat, începe să alerge, dar mai trebuie să avem răbdare cel puţin o lună pînă va putea juca. Nu vreau să vorbesc despre Alibec. Nu cred că Giovani poate să-l fure pe Alibec şi cred că astea sînt doar zvonuri. Avem destul timp până în iarnă ca să negociem. Nu mă interesează Keşeru, nu am ce să vorbesc despre el. Sînt doar speculaţii”, a declarat Reghecampf după meci.

Steaua București și formația spaniolă Villarreal au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), joi seara pe Arena Națională din Capitală, în Grupa L a Europa League la fotbal. Chiar şi aşa, Steaua a rămas pe ultimul loc în Grupa L, după ce, în celălalt meci, Zurich a trecut de Osmanlispor, cu 2-1.

Gigi Becali proclamă supremaţia Stelei, în meciul cu Villarreal: Spaniolii trăgeau de timp!