Laurenţiu Reghecampf, prima decizie importantă luată la Al Hilal

Laurentiu Reghecampf s-a instalat in Riad si a facut cunostinta cu jucatorii lui Al Hilal si toti cei din stafful tehnic. Neamtul Thomas Neubert a fost numit in functia de preparator fizic al echipei.

03 iun. 2014, 10:01
Laurenţiu Reghecampf, prima decizie importantă luată la Al Hilal

Presa araba scrie ca Laurentiu Reghecampf a gasit deja solutii pentru a intari atacul echipei. Site-ul lui Al Hilal anunta ca primul transfer al lui Reghe este jucatorul saudit Hamed Al-Hamed. Acesta are 26 de ani si a semnat in anul 2007 cu Al-Ettifaq, iar din 2011 este imprumutat la Al-Taawon.

Laurenţiu Reghecampf a primit şi altă veste buna. Jucatorul lui Al Hilal, Yasser Al-Shahrani a fost operat cu succes si poate reveni pe teren in lunile ce urmeaza. Acesta a fost vizitat de presedintele lui Al Hulal, Seicul Abdulrahman bin Musa’ad, dar si de directorul sportiv Mohammed Ahmidana. Operatia a avut loc la un spital privat din Riad.

Laurenţiu Reghecampf, REACŢIE INCREDIBILĂ despre COSTEL GÂLCĂ

Laurenţiu Reghecampf i-a urat succes lui Costel Galca, care a fost prezentat ieri in functia de antrenor al Stelei. 
„Toata lumea vorbeste frumos despre ce a realizat la echipa nationala sub 17 ani. Sunt sigur ca o sa reuseasca. Stie ce inseamna Steaua, a jucat foarte multi ani, iar din punctul asta de vedere nu vor fi probleme. Cred ca au luat o hotarare foarte importanta. Eu mi-am terminat ceea ce aveam de facut la Steaua. Am ridicat foarte mult nivelul echipei, jucatorilor. Oamenii sunt foarte aproape de echipa si cred ca el va duce mai departe ce am inceput noi acum doi ani”, a spus Reghecampf.