Laurette, surpriză de ZIUA EI din partea lui Ion Ţiriac: „Nu vreau să vă dau mai multe detalii, dar…”

Laurette Atindehou a primit de la fratele ei un uriaş buchet de trandafiri roşii, de ziua ei, dar cea mai mare surpriză a fost un mesaj pe telefon primit de la miliardarul Ion Ţiriac.

28 dec. 2016, 14:32
Laurette, surpriză de ZIUA EI din partea lui Ion Ţiriac: „Nu vreau să vă dau mai multe detalii, dar…”

Laurette a dezvăluit că Ion Ţiriac i-a trimis un mesaj pe telefon cu ocazia zilei sale de naştere.

Laurette, prima reacţie despre relaţia cu Ion Ţiriac. „Unele lucruri se întâmpla doar în inima ta…”

„Sunt fericită că împlinesc o frumoasă vârstă şi mă pregătesc să ies cu fetele în oraş. Da, e un buchet foarte, foarte frumos primit de la cel mai special bărbat din viaţa mea pe care-l iubesc foarte mult. Nu, draga mea, acest buchet l-am primit de la fratele meu. Nu este nimeni altul decât fratele meu. Nu, e primul şi e cel mai frumos buchet de flori pe care l-am primit de la el. (…) Cine mi-a urât la mulţi ani: mama, fata mea, prietenii mei şi vreau să le mulţumesc că s-au gândit la mine”, a spus Laurette.

Laurette trăieşte un adevărat coşmar. „Mi-e teamă ca fostul iubit să nu-mi răpească fetiţa”

Întrebată dacă a fost felicitată şi de Ion Ţiriac, alături de care a fost surprinsă în vară, la plajă, vedeta a răspuns: „Mi-a transmis un mesaj şi mi-a spus să-mi fie bine. Să-mi găsesc liniştea, să am familia pe care mi-o doresc şi sper ca în anul viitor să-mi aducă linişte sufletească. (…) Eu nu vreau să vă dau mai multe detalii, v-am spus că mi-a trimis un mesaj şi atât. E frumos că cineva s-a gândit la mine – un om atât de important”.