Lavinia Pârva, scoasă din sărite de Victor Slav şi Andreea Mantea. Soţia lui Ştefan Bănică a vrut să iasă din emisiune FOTO

Lavinia Pârva a fost pusă într-o situație delicată de prezentatorii Andreea Mantea și Victor Slav. Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a supărat și a răbufnit în timpul emisiunii. Bruneta a fost cât pe ce să iasă din platou, dar a fost oprită în ultimul moment.

RomaniaTV.net
30 mart. 2018, 09:34

Lavinia Pârva a fost invitată în emisiunea Andreei Mantea și a lui Victor Slav dar a avut parte de o experiență cel puțin ciudată, scrie cancan.ro. Plasmele din platou s-au stins, prezentatorii i-au pus întrebări care au iritat-o, iar la un moment dat un bărbat a început să dea cu mătura prin platoul emisiunii. Lavinia și-a ieșit din minți la un moment dat și a vrut să iasă din platou. A fost vorba, însă, doar de o farsă, executată excelent de către cei doi prezentatori de la Kanal D.

Citeşte şi Drama neştiută a lui Ştefan Bănică Jr. Şi-a pierdut fratele într-un accident cumplit. Singura imagine în care apar împreună FOTO

Ați băut ceva?”

Andreea Mantea și Victor Slav s-au prefăcut că nu știu nici măcar numele Laviniei Pârva și își dădeau coate reciproc, prefăcându-se că nu-și amintesc cine e bruneta.

„Tu ai făcut parte din trupa A.S.I.A!”, i-a spus Victor.

„Victor, mă confunzi! Tu știi pe cine ai invitat la emisiune? Știi cum mă cheamă? Sunteți foarte dubioși în seara asta. Ați băut ceva?”, a replicat Lavinia Pârva.

„Nu, noi știam, dar avem o fată nouă la documentare. Am primit o documentare greșită!”, a încercat Andreea Mantea să o liniștească pe brunetă.
„Aha. Voi știați. Și ați făcut o glumă? O glumă ușor proastă”, a continuat cântăreața. Farsa a durat câteva minute bune, iar Lavinia părea că își iese în orice secundă din pepeni din cauza celor doi prezentatori. La un moment dat, când au început să cadă anumite obiecte prin platoul emisiunii, bruneta a vrut să pună capăt interviului: „Nu, deci hai să nu mai….deja exagerăm, cred. Adică…m-ați invitat să vorbesc despre cântecul meu. V-am povestit. Dacă doriți să vă cânt cântecul meu, voi face lucrul acesta, dacă nu cred că exagerăm. Nu, serios, nu glumesc! Cred că nu este cea mai bună seară a voastră. Cred că nu e cazul să mai rămân în emisiune.”. Bruneta s-a ridicat de pe canapea și a vrut să iasă din platoul emisiunii. În acel moment, un membru al staff-ului Kanal D i-a adus un tort și cântăreața și-a dat seama că totul a fost o farsă.

„Ați fost buni! Nu mi-a venit să cred. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Mai ales că eu am mai fost la voi în emisiune și în trecut”, a spus Lavinia râzând.