Lavinia Pârva este însărcinată cu Ştefan Bănică, anunţul a fost făcut la concertul de Crăciun. Prima reacţie a Andreei Marin

Lavinia Pîrva este însărcinată! Ștefan Bănică Jr. a dat vestea aseară, în cadrul spectacolului pe care l-a susținut la Sala Palatului. Totul a fost făcut public într-o zi specială, respectiv de ziua de naștere a Violetei, fetița pe care o are cu Andreea Marin.

16 dec. 2018, 08:03
Lavinia Pârva este însărcinată cu Ştefan Bănică, anunţul a fost făcut la concertul de Crăciun. Prima reacţie a Andreei Marin

Toți fanii cuplului Lavinia Pîrva – Ștefan Bănică așteptau vestea cea mare și iată că a venit. După cinci ani de relație și doi de căsătorie, Lavinia Pîrva este însărcinată pentru prima oară, urmând să devină mamă, cel mai probabil, la jumătatea anului următor. Ștefan Bănică Jr. este cel care a ales să facă anunțul public, într-un mod cât se poate de firesc, pentru un artist. Nu, Ștefan nu a ales să publice mesajul în social media, ci să-și spună personal, tare și răspicat, în cadrul concertului susținut sâmbătă seara, la Sala Palatului.

De-a lungul timpului, s-a speculat de multe ori că Lavinia ar fi însărcinată, dar solista a preferat să dscute cât mai puțin despre acest subiect, până la urmă delicat pentru orice femeie. Și, surpriză! Iată că Lavinia a fost invitată, în urmă cu două zile, la o emisiune televizată, pentru a cânta o melodie de Crăciun, dar a ascuns cum a putut ea mai bine faptul că este însărcinată. Mai exact, a lăsat deoparte ținutele sexy pe care obișnuia să le poarte, în cadrul show-urilor TV, preferând o ținută lejeră, cu putrnice influențe masculine. Astfel, ca să nu dea absolut deloc de bănuit că ar fi însărcinată, Lavinia Pîrva a îmbrăcat un tricou larg, peste care a purtat și un sacou oversize, ca să fie sigură că-și acoperă trupul cât mai bine.

Cu doar puțin timp înainte ca Ștefan Bănică Jr. să anunțe, pe scena Sălii Palatului, că va deveni tată pentru a treia oară, Andreea Marin a postat pe pagina de socializare o fotografie din perioada în care era și ea… însărcinată. Și, bineînțeles, tot cu Ștefan Bănică Jr.

Este mai mult ca sigur că ”Zâna Suprizelor” a deținut mult mai devreme decât ceilalți informația conform căreia Lavinia Pârva este însărcinată, de unde și postarea respectivă, mai mult decât sugestivă. Coincidența este mult prea mare, iar Andreea Marin și-a obișnuit fanii cu postări și mesaje care trebuie citite într-o anumită cheie.