LAZIO – FCSB (STEAUA) 5-1: Umilinţă pentru Dică în Europa League VIDEO golurile

Formaţia FCSB a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-1, de echipa Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0.

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 15:02
LAZIO – FCSB (STEAUA) 5-1: Umilinţă pentru Dică în Europa League VIDEO golurile

LAZIO – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2018 5-1

ECHIPELE DE START

Lazio: Strakosha – Patric, De Vrij, Caceres – Basta, Parolo, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulici – Anderson, Immobile
Rezerve: Guerrieri, Nani, Bastos, Caicedo, Milinkovici-Savici, Marusici, Murgia
Antrenor: Simone Inzaghi

FCSB: A. Vlad – R. Benzar, Găman, Planici, J.Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Bălașa, L. Filip, Momcilovici, Fl. Coman, Ov. Popescu, Cr. Tănase
Antrenor: Nicolae Dică

Min. 81: GOL FCSB! Gnohere marchează golul de onoare pentru stelişti.

Min. 71: GOL LAZIO! Immobile îi umileşte pe Morais şi Vlad şi realizează hattrick-ul.

 

 

Min. 61: Ultima schimbare la FCSB! Iese Găman, accidentat, şi intră Bălaşa.

Min. 54: Ocazie bună pentru FCSB! Şutul lui Florinel Coman se duce în bara porţii lui Strakosha.

 

 

Min. 51: GOL LAZIO! Felipe Anderson duce scorul la 4-0.

 

 

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 43: GOL LAZIO! Immobile face ”dubla” şi cineva ar trebui să arunce prosopul pentru trupa lui Dică.

 

 

Min. 35: GOL LAZIO! Bastos marchează şi duce scorul la 2-0, după o eroare de marcaj a lui Nedelcu.

 

Min. 35: GOL LAZIO! Bastos marchează şi un lucru e clar: nu vom avea prelungiri!

Min. 11: Ratare mare pentru FCSB! Budescu trimite peste din interiorul careului.

 

Min. 7: GOL LAZIO! Immobile deschide scorul! Atacantul îl învinge pe Vlad cu un şut la colţul scurt

Min. 6: Ocazie IMENSĂ pentru Lazio! Immobile scapă singur cu Vlad, dar trimite peste poartă.


 

LAZIO – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT, echipa Tehnicianul roş-albaştrilor a ales o formulă 4-2-3-1, cu Teixeira făcând pereche cu Nedelcu în centrul liniei de mijloc. Iată primul 11 al vicecampioanei României pe Stadio Olimpico: Andrei Vlad – Benzar, Găman, Planic, Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Budescu, Fl. Tănase – GnohereStelei:


UPDATE: LAZIO – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT Lazio a anunțat pe contul oficial de Twitter lista de jucători convocați pentru meciul cu FCSB, iar antrenorul Simone Inzaghi a decis să nu conteze pe patru jucători importanți, dintre care doi erau anunțați inițial titulari. Fundașul Ștefan Radu și Jordan Lukaku, care se regăseau în echipa probabilă, și fundașul Wallace nu sunt în lot. Nici fundașul Luiz Felipe, care a jucat în tur, nu e în lot, fiind suspendat.

LAZIO – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT 1. FCSB a câştigat cu 1-0 manşa tur din şaisprezecimile Europa League, însă avansul nu este deloc unul liniştitor, ţinând cont de forma pe care Lazio o are pe Olimpico. Partida retur se joacă joi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, PRO TV şi live score pe RomaniaTV.net.

 

LAZIO – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT 1

LAZIO – FCSB. Echipele probabile

Lazio (3-5-2): Strakosha – Caceres, de Vrij, Wallace – Basta, Lucas Leiva, Murgia, Milinkovic-Savic, Lulic – Felipe Anderson, Immobile

FCSB (4-2-3-1): Vlad – Benzar, Găman, Planic, Morais – Nedelcu, Cr. Tănase – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere

 

20.000 încasează fiecare jucător de la FCSB dacă roş-albaştrii dau lovitura şi o elimină pe Lazio. La returul de la Roma, principala grijă a lui Dică rămâne forma lui Andrei Vlad. Portarul a greşit la derby-ul cu Dinamo, dar nu a primit gol de la Lazio în prima manşă, de pe Arena Naţională.

LAZIO-FCSB LIVE VIDEO LIGA EUROPA. Surprize uriaşe la italieni, Ştefan Radu şi Lukaku nu au fost reţinuţi în lot

„Vlad a apărat bine în meciurile internaționale, când și echipa a jucat bine. Când echipa a jucat mai slab, la Mediaș, cu CFR, cu Dinamo, și el a apărat mai slab”, a spus Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine FCSB.

„Am făcut atâtea sacrificii pentru a ajunge aici. Aşadar, vom face tot ce ţine de noi pentru a ne califica, vom juca cu cea mai bună formaţie posibilă”, a spus Simone Inzaghi, antrenor Lazio.

Chiar înainte de returul cu FCSB, Lazio a oprit seria de cinci partide fără victorie, în toate competiţiile. Luni seara, a învins-o pe Verona, cu dubla lui Immobile.

LAZIO – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT.10.000 de români sunt așteptați la meciul de fotbal Lazio – FCSB

Mihai Stoica a declarat că ştie că pe Olimpico vor fi mulţi fani ai roş-albaştrilor.

„Nu mă aștept, ci știu că vin foarte mulți români. Sunt șanse să vină mai mulți decât italieni, iar chestiile astea, că au fost 15.000 pe Santiago Bernabeu și am bătut recordul nu știu cine le-a scris, dar probabil că cineva care n-a fost pe acolo. Au fost 35.000 de steliști pe Santiago Bernabeu. Nu știu câți vor fi pe Olimpico, dar când vorbești de Diaspora, în 99 de cazuri din 100 când zici români, zici steliști”, a declarat pe aeroport Mihai Stoica, director sportiv FCSB, potrivit Digi Sport.

Oficialii grupării romane nu sunt de acord cu cei care susțin că joi seară se vor afla 10.000 de fani români, principalul vizat fiind MM Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei. Marco Canigiani, managerul de marketing de la Lazio, a spus că de fapt bucureștenii se vor baza, eventual, pe maximum 5.000 de simpatizanți. În plus, Canigiani a mai precizat că roș-albaștrilor li s-au rezervat, în mod oficial, doar 3.000 de bilete.

„Clubul oaspete are 3.000 de bilete rezervate. Sunt mulți români în Italia care vor fi prezenți în alte sectoare, dar cel mult putem vorbi că vor fi 4.000-5.000 de români la meci. Să spui că vei avea 10.000 de români, mi se pare exagerat!”, a precizat Canigiani.

Același manager de marketing al lui Lazio a mai precizat că până miercuri s-au vândut 20.000 de bilete pentru returul cu trupa lui Nicolae Dică.

FCSB are o statistică de coşmar în Italia: nu a reuşit să marcheze nici măcar un gol în cele şapte deplasări europene avute acolo şi, implicit, nu a câştigat niciun meci. 

LAZIO – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT. Declaraţiile celor doi antrenori

Nicolae Dică a fost întrebat la conferinţa de presă dacă FCSB poate câştiga trofeul Europa League. Răspunsul tehnicianului a venit imediat. „Deocamdată nu mă gândesc la câştigarea Europa League. Sper să reuşim să ne calificăm mâine. Dăm de un adversar foarte bun. În tur am câştigat, am făcut o partidă bună. Mâine seara ne aşteaptă un meci foarte greu”.

Nicolae Dică e convins că echipa lui poate repeta performanţele generaţiei din 2006. Roş-albaştrii au ajuns atunci în semifinalele Cupei UEFA, fiind eliminaţi dramatic de Middlesbrough. Steaua a câştigat meciul tur cu 1-0 şi a condus cu 2-0 în deplasare, dar a pierdut cu 2-4 şi a ratat finala.

LAZIO FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO. Veste proastă pentru FCSB. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de LAZIO

„Cred că această echipă, în timp, poate ajunge unde a ajuns şi generaţia din care am făcut eu parte, în 2006. Au venit 12 jucători noi în vară, trebuie timp pentru a face o echipă care să fie bună în Europa”, a completat Dică.

De partea cealaltă, Simone Inzaghi a anunţat că va trimite pe teren cea mai bună echipă.

„Ştim că trebuie să marcăm mai mult de un gol. De câteva ori am reuşit să înscriem şi trei goluri într-un meci, dar trebuie să fim echilibraţi şi să nu dăm nimic adversarului. Vrem să repetăm prestaţia de la Bucureşti, însă trebuie să fim mai lucizi. Un gol putem marca oricând, important e să nu primim.

Românii sunt foarte organizaţi, iar la Bucureşti nu s-au gândit doar să se apere. Au mulţi jucători de calitate, trebuie să fim atenţi”, a declarat Inzaghi, la conferinţa de presă de miercuri, în care a prefaţat partida care va avea loc joi, de la ora 20:00.

LAZIO – FCSB LIVE TEXT. FCSB încearcă ce unii au numit „imposibilul” înainte de dubla cu Lazio. Acest lucru nu mai pare lipsit de şanse după rezultatul din manşa tur a şaisprezecimilor Europa League. Roş-albaştrii s-au impus cu 1-0 şi încearcă o calificare în optimile competiţiei. Ar fi pentru prima oară în istorie când bucureştenii ar elimina o echipă din Italia.

LAZIO – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT . Forma de moment a celor două echipe

Lazio vine după 6 victorii repurtate pe teren propriu în ultimele 7 partide. Cinci dintre succese au venit la un scor care i-ar permite calificarea în duelul cu FCSB. Romanii au câştigat 7 puncte „acasă” în meciurile de Europa League (2-0 cu Waregem, 1-0 cu Nice şi 1-1 cu Vitesse).

De partea cealaltă, FCSB vine după egalul dramatic din derby-ul cu Dinamo. Roş-albaştrii au egalat în ultimele 10 minute, după ce au fost conduşi cu 0-2. Man şi Teixeira au fost cei doi marcatori.

Victorie pentru Gigi Becali, înaintea returului cu Lazio. FCSB a câştigat în instanţă meciul cu CSA Steaua

În partidele disputate în grupele Europa League, în deplasare, FCSB a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Lugano şi cu acelaşi scor acasă la Hapoel Beer Sheva. Echipa lui Dică a pierdut însă contra Viktoriei Plzen (0-2).

FCSB ÎN ITALIA 

1984 AS Roma – FCSB 1-0 (Cupa Cupelor, turul I)
1993 Genoa – FCSB 3-0 (Cupa Uefa, turul III)
1995 Juventus – FCSB 3-0 (Liga Campionilor, faza grupelor)
2004 Parma – FCSB 1-0 (Cupa Uefa, faza grupelor)
2005 Sampdoria – FCSB 0-0 (Cupa Uefa, faza grupelor)
2008 Fiorentina – FCSB 0-0 (Liga Campionilor, faza grupelor)
2010 Napoli – FCSB 1-0 (Europa League, faza grupelor)

LAZIO – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT 1., retur 16-imi Europa League

Manşa tur a fost decisă de golul înscris de Gnohere în minutul 29. A fost primul meci oficial al francezului pe 2018, suspendat în Liga 1 Betano. Eşecul de la Bucureşti le-a adâncit criza lazialilor, care au ajuns în urma acelui rezultat la trei înfrângeri consecutive în toate competiţiile.

Totuşi, luni s-a dat primul semnal al revenirii. Lazio a învins-o cu 2-0 pe teren propriu pe Verona. A fost al 33-lea meci din ultimele 37 oficiale jucate pe Olimpico în care echipa lui Inzaghi a marcat cel puţin o dată. Statisticile spun totul: Lazio a şutat de 21 de ori până în pauză cu Verona, în timp ce adversara a încheiat partida fără să tragă vreun şut pe poartă.

LAZIO – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT 1., retur 16-imi Europa League

Ambele goluri au fost marcate de golgheterul din Serie A, Ciro Immobile, care a evoluat doar în a doua repriză a meciului de la Bucureşti. Immobile se luptă în acest an pentru Gheata de Aur, făcând parte din top 5 al celor mai buni marcatori din campionatele tari ale Europei.

Gigi Becali, anunţ incredibil înainte de LAZIO – FCSB. Şoc în vestiar!

 

De cealaltă parte, FCSB vine după o remiză obţinută cu noroc în derby-ul cu Dinamo, scor 2-2. Dinamoviştii au condus până spre final, dar echipa lui Dică a revenit spectaculos, punctând în minutul 84, cât şi la ultima fază a meciului. Acest rezultat a dus-o la patru puncte în urma CFR-ului. 

FCSB a înscris zece goluri în ultimele patru deplasări oficiale, însă una dintre ele s-a jucat chiar pe Arena Naţională, cea cu Dinamo, iar celelalte trei în faţa unor echipe modeste: Botoşani, Gaz Metan şi Poli Timişoara. 

 

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că agresivitatea şi cel puţin un gol marcat cu Lazio pe Stadio Olimpico poate aduce calificarea ”roş-albaştrilor” în optimile de finală ale Europa League. LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO Steaua vrea să marcheze

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ”Mă gândesc la meciul de mâine (joi, n.red.). Lazio e o echipă foarte bună, iar noi, ca şi în tur, vom încerca să jucăm cât mai bine. Mâine seară trebuie să marcăm măcar un gol. Mijlocaşii şi atacanţii lui Lazio sunt foarte puternici şi din acest motiv vom încerc să obţinem calificarea jucând cu agresivitate”, a declarat Dică, potrivit presei italiene.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ‘‘Echipa lui Inzaghi joacă mereu în acelaşi sistem. Şi la Bucureşti a jucat cu rezerve, Nani şi Luis Alberto, spre exemplu, sunt jucători de mare valoare”, a mai spus Dică.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO Nedelcu în locul lui Pintilii

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO Tehnicianul a precizat că Dragoş Nedelcu va fi titular joi, având în vedere că Mihai Pintilii este suspendat.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ”Când jucam eu pentru această echipă, a fost nevoie de mai mulţi ani pentru a ajunge la un nivel înalt. E nevoie de timp pentru a construi o echipă mare, iar acum lucrăm la acest lucru. Am crezut mereu în calităţile noastre, acum avem încredere în calificare şi vom face totul pentru a o obţine”, a precizat Nicolae Dică.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ”Nivelul din Europa League e superior celui din campionatul nostru. Jucătorii noştri au mare valoare şi credem că pot creşte în continuare pentru a deveni, în timp, o echipă mai bună”, a conchis Dică.

La rândul său, mijlocaşul Dragoş Nedelcu a declarat: „Va fi un meci foarte dificil, Lazio joacă foarte bine acasă, dar vom da tot ce putem. Am disputat multe meciuri grele, dar aceasta este cea mai dificilă”.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO Acceptă criticile

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ‘‘Au fost unele momente dificile pentru mine, dar în meciul tur am jucat bine. Accept criticile, pentru că mă ajută să cresc”, a menţionat Nedelcu.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ‘ Nedelcu s-a referit şi la susţinerea pe care o va avea FCSB la Roma: ”Ca şi în meciul tur, FCSB are mulţi suporteri, atât pe teren propriu, cât şi în deplasare. Sper că se vor face simţiţi şi mâine seară”.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ‘ ”Antrenorul nostru ne-a pregătit tactic foarte bine pentru meciul de mâine şi vom face totul pentru a-i urma indicaţiile. Sunt la echipă din vara trecută şi fac tot ce pot pentru a avea un post de titular”, a concluzionat Nedelcu.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ‘ Meciul Lazio Roma – FCSB va avea loc joi pe Stadio Olimpico din capitala Italiei, de la 20,00 (ora României). Echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus în tur cu 1-0.

Cum a fost in tur. STEAUA (FCSB) – LAZIO ROMA 1-0

Click aici pentru a vedea FCSB-Lazio şi aici

 

Min 68. Ocazie imensă pentru FCSB. Budescu face o fază senzaţională, dar îşi face mingea prea lung după ce-l driblează pe portarul advers.

Min. 29: STEAUA (FCSB) – LAZIO ROMA 1-0, gol Gnohere. Atacatul FCSB înscrie după un contraatac extraordinar, plecat de la Pintilii. Pasa finală i-a aparţinut lui Budescu!

Min 12. Florin Tănase nu poate profita de o greşeală a apărării adverse. În tribunele stadionului, Florin Răducioiu a stat la poveşti cu oficialii lui Lazio, Igli Tare şi Angel


LIVE VIDEO FCSB – Lazio. Echipele de start

FCSB (4-2-3-1): Vlad – Benzar, Planic, Găman, Junior Morais – Pintilii, Nedelcu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere
Lazio (3-5-2): Strakosha – Bastos, Luis Felipe, Caceres – Basta, Murgia, LUcas Leiva, Milinkovic-Savic, J. Lukaku – Nani, Caicedo

ULTIMA ORĂ I Alibec s-a accidentat şi nu va juca în meciul cu Lazio! Cum arată primul 11 al FCSB

Dacă Denis Alibec era anunţat titular în meciul din această seară, atacantul s-a accidentat şi nu va mai putea fi folosit diseară de Nicolae Dică.

Informaţia a fost confirmată chiar de patronul echipei în această dimineaţă. Surse din cadrul echipei au dezvăluit că Alibec urmează să facă un control medical amănunţit pentru a vedea exact problemele pe care le are, dar din primele informaţii este vorba de o recidivă a pubalgiei care-l chinuie de mai multe luni.

În aceste condiţii, titular cu Lazio va fi Harlem Gnohere, pentru care partida de diseară va fi prima diin 2018, fiind suspendat pentru primele trei jocurile din Liga 1.

LIVE VIDEO FCSB – Lazio. Echipele probabile

FCSB (4-2-3-1): A. Vlad – Benzar, Găman, Planic, Momcilovic – Pintilii, Nedelcu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Alibec

Lazio (3-5-1-1): Strakosha – Bastos, L. Felipe, Caceres – Basta, Murgia, Leiva, Milinkovic, Lukaku – Nani – Caicedo

FCSB a pierdut doar două meciuri pe teren propriu în acest sezon, ambele în cupele europene: 0-1 cu Lugano în Liga Europa şi 1-5 cu Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor. De partea cealaltă, Lazio are evoluţii modeste pe teren străin. Mai exact, în ultimele şapte deplasări a înregistrat o singură victorie, în rest, trei remize şi tot atâtea înfrângeri.

FCSB a pierdut doar două meciuri pe teren propriu în acest sezon, ambele în cupele europene: 0-1 cu Lugano în Liga Europa şi 1-5 cu Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor. De partea cealaltă, Lazio are evoluţii modeste pe teren străin. Mai exact, în ultimele şapte deplasări a înregistrat o singură victorie, în rest, trei remize şi tot atâtea înfrângeri.

„Lazio are un lot foarte valoros, ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu mâine seară. E clar că ei sunt favoriţi. Noi vom încerca să producem surpriza şi sper ca la finalul acestor meciuri să ieşim cu capul sus şi să fim mulţumiţi de evoluţiile noastre. Voi face câteva schimbări în echipă, dar nu foarte multe. Obiectivul nostru principal este acela de a câştiga campionatul, dar asta nu înseamnă că nu ne concentrăm pe meciurile cu Lazio. Dacă am ajuns aici, vrem să profităm de acest moment.

Nici dacă o să trecem de Lazio nu o să avem ca obiectiv principal Europa League. Ar trebui totul luat pas cu pas, nu vreau să mă gândesc aşa departe. Nu contează că vin după trei înfrângeri în campionat, este altă competiţie, nu cred că vor veni la Bucureşti cu acest gând. Ei au mare experienţă şi nu vor fi presaţi de faptul că au trei înfrângeri consecutive în campionat. Mi-aş dori să obţinem prima victorie din istorie cu o echipă din campionatul Italiei. Important este ca după meciul de mâine seară să ne păstrăm şanse de calificare şi să mergem la Roma cu gândul la calificare” , a declarat Nicolae Dică.

Becali, încrezător cu Lazio: ”Nu poţi să spui că e mare partidă! O să îi batem pe italieni!”

„E meci important, dar nu poţi să spui că e mare partidă. Ca să spun că e o confruntare mare, trebuie să joc cu una din alea două de aseară (n.r. Real sau PSG). O să îi batem pe italieni, dar nu e o miză aşa mare. Echipă foarte mare nu e, nu câştigi niciun trofeu, foarte mulţi bani nu sunt în joc”, a spus Becali, la Digi Sport Matinal.

Pentru patronul FCSB primordial este creșterea jucătorilor, ceea ce îi generează venituri. În caz contrar, spune Becali, echipa nu se întărește și nu mai poate evolua la nivel european.

„Cea mai mare miză e creşterea cotelor jucătorilor. Dacă nu mă gândeam la bani, nu ajungeam să joc aici. Pentru că dacă nu ai bani, nu poţi întări echipa. Eu nu mai dau bani de la mine deloc. Aşa prost cum am făcut, îmi permit să dau 3 milioane pe un jucător din România. Şi nu i-am dat de la mine din buzunar”, a mai spus Becali, la Digi Sport Matinal.

FCSB – Lazio, din turul 16-imilor Europa League se joacă joi, 15 februarie, la ora 22:05. Manșa secundă va avea loc peste o săptămână, pe 22 februarie, la ora 20:00.

Telekom.ro: Decizie importantă luată de FCSB

Telekom Sport a aflat că FCSB a înaintat o cerere oficială către LPF pentru utilizarea arbitrilor străini la meciurile din play-off-ul Ligii 1. Cum ne mai despart doar două etape de finalul sezonului regulat, Gino Iorgulescu a luat decizia de a convoca Adunarea Generală pe 27 februarie.

Gigi Becali şi-a dorit acest lucru şi la prima ediţie a Ligii 1 cu play-off şi play-out, însă propunerea lui nu s-a concretizat. Ultimul sezon în care în Liga 1 am avut parte de arbitri străini a fost 2012/13, când FCSB a cucerit titlul, la o diferenţă de 16 puncte faţă de următoarea clasată.

Cinci partide ale roş-albaştrilor au fost oficiate atunci de arbitri străini, dintre care patru s-au terminat cu victoria lor. Arbitri de altă naţionalitate au fost folosiţi şi în ediţia 2011/12 a Ligii 1, câştigată de CFR Cluj la un singur punct în faţa Vasluiului. 

STEAUA (FCSB) – LAZIO LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV: TELEKOM LIVE STREAMING Europa League

Dacă ar fi să ne luăm după jurnaliştii italieni, Simone Inzaghi are de gând să înceapă cu o echipă inedită, fără Ştefan Radu, puţin răcit, dar şi fără Ciro Immobile, golgheterul echipei. Nicolae Dică n-are probleme de efectiv, având tot lotul la dispoziţie.

”Biancocelesti” au câştigat o grupă cu Nice, Waregem şi Vitesse. În cele lase meciuri disputate în faza grupelor, Lazio a bifat 4 victorii, un egal şi o înfrîngere, 2-3 la Waregem. De partea cealaltă, FCSB a început excelent faza grupelor, înregistrând trei victorii la rând, însă a terminat cu un egal şi două înfrângeri. 

STEAUA (FCSB) – LAZIO LIVE VIDEO ONLINE 2018 PRO TV: TELEKOM LIVE STREAMING Europa League

Ce a declarat Nicolae Dică înainte de FCSB – Lazio: „Lazio are un lot foarte valoros, ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu mâine seară. E clar că ei sunt favoriţi. Noi vom încerca să producem surpriza şi sper ca la finalul acestor meciuri să ieşim cu capul sus şi să fim mulţumiţi de evoluţiile noastre. Voi face câteva schimbări în echipă, dar nu foarte multe. Obiectivul nostru principal este acela de a câştiga campionatul, dar asta nu înseamnă că nu ne concentrăm pe meciurile cu Lazio. Dacă am ajuns aici, vrem să profităm de acest moment.

Nici dacă o să trecem de Lazio nu o să avem ca obiectiv principal Europa League. Ar trebui totul luat pas cu pas, nu vreau să mă gândesc aşa departe. Nu contează că vin după trei înfrângeri în campionat, este altă competiţie, nu cred că vor veni la Bucureşti cu acest gând. Ei au mare experienţă şi nu vor fi presaţi de faptul că au trei înfrângeri consecutive în campionat. Mi-aş dori să obţinem prima victorie din istorie cu o echipă din campionatul Italiei. Important este ca după meciul de mâine seară să ne păstrăm şanse de calificare şi să mergem la Roma cu gândul la calificare” , a declarat Nicolae Dică.

Ce spune Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio: „Abia aşteptăm să jucăm, pentru că este un moment negativ pentru noi. Traversăm o perioadă neplăcută şi vrem să o stopăm. Vom încerca să jucăm bine mâine, să ne revenim, mai ales că vom avea parte şi de o asistenţă numeroasă. Am analizat împreună cu jucătorii ce s-a întâmplat până acum în campionat, în acaestă săptămână s-au pregătit bine şi îmi doresc ca mâine să evoluăm bine pentru că vrem să ne continuăm parcursul în acestă competiţie. Meciul de mâine este foarte important pentru noi, am avut şase luni impresionante, apoi a urmat o perioadă mai proastă în ultimele săptămâni şi probabil că acesta este tributul pentru acea perioadă bună. Dar echipa a fost concentrată în ultima perioadă şi sperăm să depăşim momentul”