Le vei DANSA ÎNGERILOR, PRINŢESĂ: Cine erau animatoarele care au murit în Clubul Beirut din Constanţa VIDEO

Durere sfâşietoare în familiile tinerelor moarte în incendiul de la clubul Beirut din Constanţa. Trei fete care lucrau ca dansatoare şi nu au reuşit să iasă la timp din localul în flăcări şi au murit arse de vii.

RomaniaTV.net
06 apr. 2014, 08:00
Le vei DANSA ÎNGERILOR, PRINŢESĂ: Cine erau animatoarele care au murit în Clubul Beirut din Constanţa VIDEO

Trei dansatoare au murit şi a patra a fost grav rănită într-un incendiu devastator, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Constanţa, în restaurantul libanez Beirut din centrul oraşului.

Tânăra rănită, în vârstă de 19 ani, a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul pentru arşi din Bucureşti. Ea se află deocamdată în comă indusă, potrivit România TV. medicii sunt rezervaţi în privinţa stării ei.

Dansatoarele care şi-au pierdut viaţa aveau vârsta de 22, 23 şi, respectiv, 24 de ani. Una dintre acestea, Micky, era din Mangalia şi era studentă a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică. 

Pe pagina ei de Facebook, mesajele de condoleanţe au înnceput să curgă după ora 2:00 noaptea. Cineva i-a scris: „De acum înainte le vei dansa îngerilor, prinţesă!”…

Identitatea celorlalte două dansatoare va trebui să fie confirmată oficial de către medicii legişti. Fetele au fost prinse de incendiu în timp ce se aflau în vestiar.

Restaurantul libanez Beirut a ars în totalitate, flăcările extinzându-se şi la alte două localuri- Cazinoul Vegas şi Legendary Pub, aflate în acelaşi grup de clădiri din zonă.