LEACUL NATURAL care te scapă de cearcăne

Cearcănele sunt uşor de observat şi de multe ori sunt puse pe seama nopţilor pierdute şi a oboselii acumulate. De cele mai multe ori, însă, adevărul este cu totul altul, cearcănele trădând una sau mai multe afecţiuni sau sensibilităţi ascunse. De fapt, cearcănele apar în urma aceluiaşi mecanism care produce contuziile: oxidarea hemoglobinei.

08 feb. 2016, 16:02
LEACUL NATURAL care te scapă de cearcăne

Daca doriti sa scapati de cearcanele intunecate sau de pungile de sub ochi, beti multa apa si incercati sa dormiti pe spate. In plus, incercati acest remediu natural simplu, dar extrem de eficient.

Ingrediente:

  • 1/2 lamaie
  • 1/2 rosie

Citeşte şi De ce ne apar pungile sub ochi?

Stoarceti rosia si lamaia si amestecati bine sucul. Curatati mai intai fata, apoi aplicati amestecul sub ochi, fara a freca zona. Se lasa sa actioneze timp de 15 minute si apoi se clateste. La final, se aplica o crema hidratanta, potrivit bzi.ro.

De asemenea, este important sa beti cel putin 8 pahare de apa zilnic, dormiti minimum 8 ore, reduceti consumul de alimente sau suplimente care contin vitamina A, deoarece acestea pot cauza o hipersensibilitate a vaselor de sange, si folositi creme pe baza de ulei de migdale si niacinamida, un derivat al vitaminei B3, care are rol de iluminare a pielii si are proprietati antiinflamatorii.

Citeşte şi Scapă de cearcăne cu MASCA cu BICARBONAT DE SODIU