Leacuri „băbeşti” pentru acnee care dau rezultate

O piele perfectă este rezultatul unui ritual bine stabilit de exfoliere şi curăţare, dar nu e o regulă că aceste lucruri să fie făcute doar cu produse cosmetice cumpărate de la magazin. Unele dintre cele mai eficiente remedii împotriva acneei se ascund chiar sub nasul tău… sau în cămară ta! În continuare îţi prezentăm cinci astfel de tratamente pe care le poţi aplică în confortul propriei case.

RomaniaTV.net
29 mart. 2014, 20:47
Leacuri „băbeşti” pentru acnee care dau rezultate

Aspirina

Este un medicament potrivit pentru a combate acneea pe propriul ei teritoriu, deoarece conţine acid salicilic, unul dintre cei mai înverşunaţi inamici ai acestei afecţiuni. Fă-ţi o masca de faţă zdrobind 5-7 tablete de aspirina în apă plata, pentru a crea o pastă. Adaugă o linguriţă de miere organică, amestecă ingredientele şi întinde compoziţia pe faţă, unde va rămâne de la 7 până la 15 minute. Atenţie! Dacă eşti alergică la aspirina, nu folosi acest tratament!

Laptele

Cu toţii îl avem în frigider, dar ştiai că îţi poate îmbunătăţi aspectul tenului? Amestecă o cană şi jumătate de zahăr brun cu trei linguriţe de lapte şi o linguriţă de miere organică. Apoi freacă amestecul pe faţă, pentru a exfolia şi a-ţi tonifia tenul. Grăsimea din lapte va hidrata tenul, în vreme ce acidul lactic va ajută la îndepărtarea fină a celulelor de piele moartă care îţi blochează porii. Persoanele cu piele grasă ar trebui să folosească lapte cu un conţinut scăzut de grăsime.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.