Leacuri băbeşti pentru acnee care dau rezultate

Leacuri babesti pentru acnee. O piele perfecta este rezultatul unui ritual bine stabilit de exfoliere si curatare, dar nu e o regula ca aceste lucruri sa fie facute doar cu produse cosmetice cumparate de la magazin.

RomaniaTV.net
17 oct. 2018, 20:13
Leacuri băbeşti pentru acnee care dau rezultate

Unele dintre cele mai eficiente remedii impotriva acneei se ascund chiar sub nasul tau… sau in camara ta! In continuare iti prezentam cinci astfel de tratamente pe care le poti aplica in confortul propriei case.

Leacuri babesti pentru acnee # 1. Aspirina
Este un medicament potrivit pentru a combate acneea pe propriul ei teritoriu, deoarece contine acid salicilic, unul dintre cei mai inversunati inamici ai acestei afectiuni. Fa-ti o masca de fata zdrobind 5-7 tablete de aspirina in apa plata, pentru a crea o pasta. Adauga o lingurita de miere organica, amesteca ingredientele si intinde compozitia pe fata, unde va ramane de la 7 pana la 15 minute. Atentie! Daca esti alergica la aspirina, nu folosi acest tratament!

Leacuri babesti pentru acnee # 2. Laptele
Cu totii il avem in frigider, dar stiai ca iti poate imbunatati aspectul tenului? Amesteca o cana si jumatate de zahar brun cu trei lingurite de lapte si o lingurita de miere organica. Apoi freaca amestecul pe fata, pentru a exfolia si a-ti tonifia tenul. Grasimea din lapte va hidrata tenul, in vreme ce acidul lactic va ajuta la indepartarea fina a celulelor de piele moarta care iti blocheaza porii. Persoanele cu piele grasa ar trebui sa foloseasca lapte cu un continut scazut de grasime.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.