Legam BILETELE câştigatoare: Profitul zilei poate fi asigurat de această propunere! 3 PARIURI!

Combinatia tenis-hochei de ieri ne-a adus profit! Succesul lui A. Zverev  impotriva lui Struff, meci din cadrul turneului ATP de la Munchen  si victoria nationalei Canadei in partida de debut la CM de hochei, scor 4-1 cu Cehia, ne-au dublat investitia. Astfel, am intrat in ritmul nostru de castig, bifand al 4-lea bilet ”verde” din luna mai.

06 mai 2017, 08:35
Legam BILETELE câştigatoare: Profitul zilei poate fi asigurat de această propunere! 3 PARIURI!

Biletul zilei

Pentru astazi redactia www.pariuri1x2.ro  a ales 3 evenimente din fotbal. Pariem pe cornere in Swansea – Everton, meci vital pentru ”lebede”, aflate cu un picior in liga secunda. Si Everton se va vedea nevoita sa forteze pe Liberty Stadium, intr-o partida care o poate mentine, la victorie, in batalia pentru pozitiile 5-6 din Premier League.

Goluri, cel putin doua in meci, selectam pentru  confruntarile Molde – Aalesund si Forfar – Annan. Meciul din Scotia opune ocupantele locurilor 2 si 3 din League Two,  formatii in meciurile carora statistica evidentiaza o medie de 3.2 goluri/partida.


Citeste si:


Biletul zilei

19:30, Swansea – Everton, peste 8.5 cornere
19:00, Molde -Aalesund, peste 1.5 goluri
17:00, Forfar -Annan, peste 1.5 goluri

 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.