Legătura dintre ASTRE şi DEZASTRELE din România provocate de vreme VIDEO

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat, pentru România TV, că în astrograma ţării noastre sunt trecute nenorocirile care au avut loc. Totul reprezintă un avertisment faţă de un mesaj pe care românii nu l-au înţeles la momentul potrivit, susţine astrologul.

04 aug. 2014, 09:45
Legătura dintre ASTRE şi DEZASTRELE din România provocate de vreme VIDEO

„Discutăm de Kiron care reprezintă lecţia de viaţă pentru tot ce înseamnă România, în situaţia de faţă ţine de avertisment de faptul că nu s-au înţeles câteva mesaje. Discutăm de o casă a doua a bunurilor şi a banilor pe astrograma României, acolo unde la ora aceasta avem Luna Neagră, considerată un malefic, care acum aduce pierderi de bani şi de bunuri acumulate în timp”, a spus astrologul Mariana Cojocaru.

Iar problemele nu se opresc aici. În luna august vine greul, susţine astrologul.

Citeşte şi Astrolog: Cutremure multe în România, până în primăvara lui 2015

„Aş spune că este cea mai afectată în luna august, zodia Leului, discutăm de soare şi de un tandem care ţine de Venus şi de Mercur. Este o combinaţie de aer şi foc (de exemplu, exploziile şi am asistat în ultima perioadă la evenimente de genul acesta), toate combinate ca elemente predispun la incidente, accidente şi dezastre naturale. Karma României este în Peşti şi Neptun în zodia Peştilor. Vă daţi seama că amplitudinea pe zona aceasta va fi şi mai mare. Nu poate fi controlat fenomentul şi în zona inundaţiilor avertismentul este foarte clar”, a precizat Mariana Cojocaru.

Mai mult, astrele arată că şi accidentele feroviare se vor înmulţi în România.

„Saturn care este patronul Capricornului a unei zodii de pământ pe o zodie de apă în Scorpion predispune la accidente terestre şi aţi văzut un fenomen destul de rar în România în ultima săptămână şi va continua şi mai agresiv săptămâna viitoare, deraieri de trenuri şi accidente legate de chestiuni ce ţin de partea de combinaţie de apă cu fier, alunecări de teren”, a spus astrologul.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 4-9 august: Previziunile astrologului Mariana Cojocaru