LEGEA PENSIILOR. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de Marius Budăi, ministrul Muncii. Veşti bune pentru PENSIONARI

Marius Budăi, ministrul Muncii, a declarat, sâmbătă, la România TV, că legea pensiilor se va negocia cu UDMR după ce formațiunea a depus o serie de amendamente pe care Guvernul a spus inițial că nu le poate susține.

15 dec. 2018, 17:31
LEGEA PENSIILOR. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de Marius Budăi, ministrul Muncii. Veşti bune pentru PENSIONARI

Marius Budăi a precizat noua lege a pensiilor va abroga articolul legat de indexarea pensiilor, varianta aleasă de Guvern urmând să le aducă pensionarilor un venit suplimentar de 55 de lei față de indexare.

Marius Budăi, despre noile modificări ale salariului minim. Ce bugetari primesc majorări cu 25% şi ce înseamnă îngheţarea sporurilor

„Săptămâna trecută nu s-a putut promova pentru vot final legea, deoarece nu a fost trecută pe ordinea de zi, iar regulamentul spune că dacă nu a trecut prin Biroul Permanent, poate trece prin grupul liderilor din camera Deputaţilor, pentru a putea fi pusă pe ordinea de zi. Liderii PNL şi USR nu au fost de acord şi din acest motiv, legea nu a fost săptămâna trecută pe ordinea de zi a plenului. (…) Discuţiile cu UDMR le vom purta luni şi marţi înainte de votul final”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, la RomâniaTV.”, a spus ministrul Muncii la România TV.