Legea pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, promulgată de Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG nr. 10/2017 pentru stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, potrivit Administrației Prezidențiale.

RomaniaTV.net
19 mai 2017, 13:30
Legea pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, promulgată de Klaus Iohannis

Actul normativ instituie programul Start-up Nation Romania, prin care se poate acorda un ajutor de minimis în sumă maximă de 200.000 de lei pe beneficiar, reprezentând 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, unui număr maxim anual de 10.000 de beneficiari.

Tot vineri șeful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG 98/2016 pentru prorogarea unor termene, instituirea unor noi termene, privind unele măsuri pentru finalizarea activităților cuprinse în contractele încheiate în cadrul Acordului de împrumut dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru finanțarea Proiectului privind reforma sistemului judiciar, semnat la București la 27 ianuarie 2006, ratificat prin Legea 205/2006, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.