LEGILE JUSTIŢIEI. Comisia specială se întruneşte, LUNI, pentru discutarea amendamentelor senatorilor

Publicat: Duminică, 17 Decembrie 2017 19:20 // Actualizat: Duminică, 17 Decembrie 2017 19:20 // Sursa: romaniatv.net

LEGILE JUSTIŢIEI. Comisia specială parlamentară pe domeniul justiţiei se va reuni, luni, pentru a discuta amendamentele depuse de senatori la cele trei legi ale justiţiei - statutul magistraţilor, organizarea judiciară şi CSM.

LEGILE JUSTIŢIEI Membrii comisiei vor dezbate, în continuare, modificările la Codurile Penale pentru aplicarea Directivei europene referitoare la prezumţia de nevinovăţie şi a dreptului de a fi prezent la proces în cadrul procedurilor penale.

LEGILE JUSTIŢIEI. Ludovic Orban: Vom ataca la CCR legile justiţiei, dacă trec de Parlament. Mesaj pentru UDMR

LEGILE JUSTIŢIEI. Preşedintele comisiei, Florin Iordache, a anunţat, săptămâna trecută, că până luni senatorii pot depune amendamente la cele trei legi. "Luni la ora 9,00 vom avea şedinţa comisiei cu discutarea amendamentelor la cele trei legi şi, în continuare, avem discutarea Directivei pentru care grupurile parlamentare au depus amendamente", anunţa Iordache.

LEGILE JUSTIŢIEI. Senatul a fost sesizat joi, în calitate de Cameră decizională, cu proiectele de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciară şi a Legii 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, termenul de depunere a amendamentelor fiind stabilit pentru luni, urmând ca rapoartele comisiei sesizate să fie finalizate până marţi, 19 decembrie.

LEGILE JUSTIŢIEI. Pe de altă parte, Florin Iordache a precizat, joi, că grupurile parlamentare ale PSD, PNL şi UDMR au depus amendamente la Codurilor Penale pentru transpunerea directivei europene. Deputatul USR Stelian Ion a susţinut joi că amendamentele PSD sunt de "o gravitate inimaginabilă", menţionând că dacă acestea ar fi adoptate, ar fi închise foarte multe dosare. Amendamentele au fost criticate şi de secţia de procurori a CSM, Parchetul General, DNA.

LEGILE JUSTIŢIEI. Unul dintre amendamentele PSD-ALDE interzice orice comunicare publică referitoare la dosarele aflate în curs de urmărire penală şi de judecată.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 dec 00:32
Răspunde | Votează email 0 email
ANITA GERARD
împrumut! împrumut! împrumut !!!
Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru o oportunitate de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-o manieră foarte rapidă și ușoară, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut
1
EUR
4.6495
RON
11 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H