Legile TAXIMETRIEI, prioritate în actuala sesiune parlamentară

Legile taximetriei, transportului rutier, şcolilor de şoferi, precum şi modificarea legislativă privind rovigneta sunt priorităţile de pe agenda de lucru a noii Comisii pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaţilor, a declarat marţi, după prima şedinţă a acesteia, secretarul Lucian Şova.

RomaniaTV.net
11 feb. 2014, 12:41
Legile TAXIMETRIEI, prioritate în actuala sesiune parlamentară

„Vom dezbate cu celeritate aceste reglementări legislative aşteptate de mai multă vreme, dar şi numeroase altele din domeniu, care s-au adunat de-a lungul timpului la Camera Deputaţilor”, a precizat pentru Agerpres deputatul PSD Lucian Şova.

Potrivit acestuia, apariţia Comisiei pentru transporturi şi infrastructură „a fost o necesitate” ce ar urma să conducă la „un impact pozitiv în domeniu într-un interval de timp scurt”.

Citeşte şi Amenzile pentru taximetria neautorizată ar putea să scadă de 25 de ori

„Prin desprinderea problematicii specifice transporturilor şi infrastructurii într-o structură separată de Comisia pentru industrie, mult prea aglomerată faţă de posibilităţile reale de dezbatere a măsurilor legislative impuse de realităţile timpului, activitatea de reglementare în domeniu va fi dinamizată şi diversificată, în condiţiile creării unor posibilităţi de analiză calitativă superioară”, a precizat Lucian Şova.

Deputatul a spus că, din poziţia pe care o are, „îşi va valorifica mai bine cunoştinţele acumulate într -un domeniu de mare importanţă, ce impune responsabilitate şi competenţă”, în care a activat mai bine de 20 de ani.

Citeşte şi INCREDIBIL: Cum îi forţează poliţiştii pe şoferi să încalce legea VIDEO

Preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură, structură a Camerei Deputaţilor ce a început să funcţioneze din această săptămână, este liberalul Mihai Lupu, iar vicepreşedinte – social-democratul Ionel Arsene.