Un cunoscut INTERLOP, implicat în DOSARUL SILICOANELOR. Vezi cine şi-a tunat iubitele la Spitalul de Arşi

Leo de la Strehaia este implicat în dosarul silicoanelor. Iubitele lui au făcut operaţii estetice, pe banii statului, la spitalul de arşi. Interlopul este cel care le-a aranjat operaţia şi a plătit şpaga medicilor.

RomaniaTV.net
30 apr. 2014, 11:30
Un cunoscut INTERLOP, implicat în DOSARUL SILICOANELOR. Vezi cine şi-a tunat iubitele la Spitalul de Arşi

Leo de la Strehaia şi unul dintre medicii esteticieni de Spitalul de Arşi erau cunoştinţe vechi. Potrivit România TV, interlopul i s-a plâns medicului că în trecut a fost nevoit să dea sume foarte mari de bani pentru plata unor operaţii estetice pe care iubitele sale şi le-au făcut la clinici private. Medicul i-a propus lui Leo ca atunci când mai are nevoie de astfel de intrevenţii să meargă la cabinetul său de la Spitalul de Arşi din Capitală. Cei doi au stabilit şi un tarif pentru aceste operaţii.

Vezi şi: Dezvăluiri ULUITOARE despre medicii de la Spitalul de Arşi: Îşi băteau joc de cei care NU dădeau ŞPAGĂ VIDEO

În referatul procurorilor se arată că medicul a stabilit cu Leo, de comun acord, un preț în jur de 2.500-2.700 de euro pentru fiecare dintre paciente. Cele două paciente recomandate de Leo de la Strehaia au venit la începutul lunii aprilie la Spitalul de Arși pentru consultație. Au stabilit ca în momentul în care cele două se hotărăsc, să vină Leo să plătească și le vor face operația.

Din păcate pentru ei, aceste operaţii nu au mai avut loc pentru că pe fir au intrat procurorii. 

Miercuri, o bună parte dintre pacientele medicilor s-au prezentat La Poliţia Capitalei. Aici va trebui să se prezinte şi Leo de la Strehaia. Anchetatorii au stabilit că peste 60 de pacienţi au făcut operaţii estetice în mod nelegal la Spitalul de Arşi.

Vezi şi: DEZVĂLUIRI din Dosarul Silicoanelor. Cum se NEGOCIA şpaga pentru medicii din reţea – STENOGRAME

Trei medici de la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din Capitală au fost arestaţi preventiv, duminică, în dosarul operaţiilor estetice ilegale şi al deconturilor frauduloase.

Dintre cei 10 medici reţinuţi în scandalul mafiei silicoanelor de la Spitalul de Arşi, doar trei vor rămâne în arest preventiv, a decis, duminică, o instanţă de la Tribunalul Bucureşti. Decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.

Cei trei care rămân în arest sunt Vitalie Stan, șeful Secției de Chirurgie Plastică a spitalului, Nicolae Antohi şi Aurelia Isac, medicul la care sa găsit cea mai mare sumă de bani, 700.000 de euro în conturi şi 170.000 de euro cash.

În acelaşi dosar vor fi cercetaţi în stare de libertate Florica Gușă, Carmen-Elena Boiangiu, Ioan Costică Ghiță Plujdescu, Florin Parasca, Ivan Vatamanescu, Elena Cristina Isac și o angajată a unei clinici private.