Leo Iorga, amintiri din tinereţe: Fugeam după băutură prin coteţul porcilor

Leo Iorga, fostul solist al trupei compact, în prezent membru al trupei Pact, fondată alături de Adrian Ordean, luptă de mai bine de cinci ani cu o formă de cancer care nu-i dă pace, dar pe care a reuşit să o învingă de fiecare dată. Atent la tot ce face acum pentru a nu compromite terapia, Leo Iorga a mărturisit că nu a dus mereu o viaţă atât de bine organizată.

RomaniaTV.net
29 dec. 2016, 08:14
Leo Iorga, amintiri din tinereţe: Fugeam după băutură prin coteţul porcilor

Leo Iorga îşi aminteşte cu plăcere de trecut. Artistul a povestit pentru Click întâmplări din timpul armatei. Şi-a amintit chiar şi cum fugea după băutură.

„Am fost o unitate de elită pentru că toţi eram nişte pramatii inteligente. Ţin minte că ieşeam alături de colegi ca să ne cumpărăm de băut printr-un coteţ de la porci. Trebuia să scoatem nişte cărămizi ca să putem să ieşim. Şi, într-o zi, unul dintre ei, care a rămas ultimul, a uitat să mai pună cărămizile la loc şi au ieşit toţi porcii pe stradă, alergam disperaţi cu toţii, ca să îi prindem”, a povestit Leo Iorga, care a făcut armata la Marină, în Constanţa.

Leo Iorga nu va sta nici anul acesta departe de scenă în noaptea de Revelion. În primul rând pentru că iubeşte ceea ce face, în al doilea rând pentru că toţi banii pe care îi câştigă îi investeşte în tratamente. Pe 15 ianuarie va pleca la o clinică din Cuba, pentru un nou tratament care speră că îl va ajuta. „Pe 15 ianuarie am să plec în Cuba, la o clinică renumită în tratarea cancerului. Voi cheltui pe drum şi pe analize în jur de 20.000 €. Starea mea de sănătate este stabilă acum”, spune solistul.