Leo Iorga, din spital, direct pe scenă

Leo Iorga, solistul trupei PACT, se încăpăţânează să nu tina cont de sfatul medicilor şi să urce pe scenă, deşi în ultimele zile a avut grave probleme de sănătate.

26 apr. 2014, 16:31
Leo Iorga, din spital, direct pe scenă

PACT by Leo Iorga & Adi Ordean cântă sâmbătă seară pe scena Hard Rock Cafe din Bucureşti, cu ocazia lansării albumului intitulat „Numărul Unu”. Din cauza problemelor grave de sănătate ale artistului, trupa PACT by Leo Iorga & Adi Ordean a fost nevoită să amâne câteva emisiuni şi un concert programat pentru vineri 25 aprilie.

Miercuri seara, Leo a suferit o criză care l-a băgat în spital. Dar artistul, care a scăpat de cancerul pulmonar diagnosticat în urmă cu 3 ani, iar în prezent se luptă cu cu consecinţele aceste boli, nu vrea să ţină cont de sfatul medicilor şi este decis să urce pe scenă pentru lansarea primului album al trupei în această formulă.

Pe lângă cele mai frumoase hituri ale adolescenţei, ‘Trenul pierdut’, ‘Să te gândeşti la mine’, ‘Singur în noapte’, ‘Cine eşti tu, oare?’ sau ‘Mă voi întoarce’, Leo Iorga le va cânta fanilor săi, în premieră, şi piesele noi incluse pe album, printre care ‘Ploaia care cade’, single-ul lansat de PACT în urmă cu un an.