Leon Dănăilă se declară împotriva legalizării căsătoriilor de acelaşi sex: ” Este de râsul lumii”

Cunoscutul medic, Leon Dănăilă susţine "Coaliția pentru familie" și se declară împotriva legalizării căsătoriilor dintre persoanele de același sex.

26 oct. 2016, 15:53
Leon Dănăilă se declară împotriva legalizării căsătoriilor de acelaşi sex: ” Este de râsul lumii”

Leon Dănăilă este proaspătul membru al Partidului Național Liberal. Acesta ese declară împotriva căsătoriilor de acelaşi sex.

„Sigur că inițiativa dumneavoastră este foarte benefică, foarte logică și este sprijinită cred că nu numai de cele 3 milioane de semnături, ci de toată lumea. Este un act care trebuia prevăzut în Constituție și care cred că va primi acordul tuturor”, a declarat medicul într-un testimonial al „Coaliției pentru Familie”, potrivit b1.ro.

El a precizat că familia este „baza societății” și că fără familie, „societatea nu merge înainte!”.

„Fiindcă cei care se nasc dintr-o familie s-au dovedit a fi mult mai benefici pentru societate, educația lor este mult mai benefică și ei duc la progresul acestei societăți”, a declarat profesorul Leon Dănăilă.

Leon Dănăilă este împotriva CĂSĂTORIILOR GAY: «Pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»…este de râsul lumii. Statul român nu trebuie să dea voie homosexualilor să facă adopții

Medicul nu vede cu ochi buni adopția copiilor de către cuplurile homosexuale, invocând motive Biblice.

„Copiii care sunt adoptați de către homosexuali, care spun «pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»… Este de râsul lumii, este ceva care pe mine m-a impresionat foarte negativ. Nu se poate ca statul român să dea voie acestor oameni homosexuali să facă adopții. Heterosexualitatea este lăsată de la Dumnezeu, fiindcă Dumnezeu i-a creat pe Adam și pe Eva, cărora le-a spus: «mergeți și înmulțiți-vă și împânziți pământul». Așa că perceptele religioase pornesc de sus, de la Dumnezeu, și trebuie urmate și de către noi”, a conchis Dănăilă.

Leon Dănăilă este profesor doctor specialist în neurochirurgie. Membru titular al Academiei Române, membru titular al Academiei de Științe Medicale, membru al Academiei Oamenilor de Știință și membru al New York Academy of Sciences.

Citeşte şi Neurochirurgul Leon Dănăilă şi economistul Florin Citu, în cărţi pentru a candida la alegerile parlamentare din partea PNL