Lider PDL, către Klaus Iohannis: Lăsaţi oamenii să vină spre dvs! Femeile simt nevoia să vă atingă

Ioan Oltean, preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, a avut un îndemn mai puţin obişnuit pentru prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii Alianţei. Mai în glumă, mai în serios, Oltean i-a spus lui Iohannis să lase femeile să îl atingă, pentru că este un "bărbat frumos".

18 sept. 2014, 13:41
Lider PDL, către Klaus Iohannis: Lăsaţi oamenii să vină spre dvs! Femeile simt nevoia să vă atingă

„Fiţi apropiat, oamenii simt nevoia să vă vadă, femeile simt nevoia să vă atingă pentru că sunteţi un bărbat frumos. Femeile au nevoie de lumina pe care o degajaţi dumneavoastră„, i-a spus Ioan Oltean lui Klaus Iohannis, scrie bistriteanul.ro.

Liderul PDL a arătat că, în urmă cu mulţi ani, a observat că Iohannis are profilul unui preşedinte.

Cu ani în urmă, văzându-vă şi cunoscându-vă, am zis în sinea mea: iată un om care are profilul unui preşedinte, înalt, frumos, deştept şi cinstit. V-am văzut astăzi când aţi coborât din autocar, când vă aşteptau o mulţime de oameni, aveaţi o anumită reţinere. Să nu mai aveţi reţineri! Mergeţi spre oameni şi lăsaţi-i să vină spre dumneavoastră pentru că se bucură să vă vadă, să dea mâna cu dumneavoastră, să vă susţină. Mergeţi spre ei domnule preşedinte, pentru că au nevoie de dumneavoastră şi dumneavoastră aveţi nevoie de ei!„, a spus Oltean.

CITEŞTE ŞI Un sibian către Iohannis: Nu doar că nu te doresc ca Preşedinte, dar sper ca acesta să fie ultimul tău mandat