Lider PSD, cu elicopterul la restaurant

Un primar din Timiş a fost surprins când merge cu elicopterul să servească prânzul la un restaurant. Edilul a coborât din aparatul de zbor, direct în parcarea restaurantului de lux.

10 ian. 2018, 08:47
Lider PSD, cu elicopterul la restaurant

Un oraş întreg a fost surprins de momentul în care în parcarea unui restaurant de lux de la marginea Lugojului aterizează un elicopter. Din aparatul de zobor a coborât primarul din Barna, Dumitru Pecora, însoţit de o brunetă şi de alţi bărbaţi. Aceştia au venit special cu elicopterul pentru a servi masa.

Potrivit lugojinfo.ro, în elicopter se afla şi omul de afaceri Ovidiu Palcu, din Arad. Acesta detine o companie ce desfasoara activitati in domeniul constructiilor de drumuri, poduri, constructii civile, instalatii electrice, instalatii sanitare, alimentare cu apa, canalizare, executii linii tramvai, statii de tratare a apelor uzate, întretinere drumuri si deszapeziri.

Dumitru Pecora este unul dintre cei mai vechi primari din zona Lugojului. Atât el, cât şi fiul său au fost de mai multe ori subiecte de discuţie în presă. Anul trecut fiul edilului a fost condamnat la opt luni de închisoare sub supraveghere şi muncă neplătită chiar la primaria condusă de tatăl său pentru că a fost prins băut la volan.

Citeşte şi Hoţii au spart casa unui primar din Timiş şi au plecat cu mai multe ceasuri şi alte bunuri