Liderii galeriei giuleştene, CONDAMNAŢI. Ce sentinţe au primit Corsicanu, Bocciu şi Vlad, fiul fostului bancher Bogdan Balthazar

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a pronunţat sentinţele în dosarul "Bătălia de la ProRapid", încăierarea cu pistoale şi săbii ninja în care tabere rivale din galeria Rapidului s-au contrat în 2015.

31 iul. 2018, 11:16
Liderii galeriei giuleştene, CONDAMNAŢI. Ce sentinţe au primit Corsicanu, Bocciu şi Vlad, fiul fostului bancher Bogdan Balthazar

Liderii galeriei de la Peluză, în frunte cu Gheorghe Răducanu, alias Corsicanu, finul său, Liviu Ungurean, alias Bocciu, şi Vlad Baltazar, fiul fostului bancher Bogdan Baltazar, au primit condamnări cu suspendare, interzicerea unor drepturi (între care şi intrarea pe stadion) şi plata unor despăgubiri.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, scrie ProSport.

Scene HORROR la amicalul Petrolul – Rapid. Fanii celor două echipe s-au luat la BĂTAIE în tribune VIDEO

Iată condamnările:

Gheorghe Răducan, alias Corsicanua fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la infracţiunea de lovire şi alte violenţe. Complementar, i s-a interzis dreptul de a fi ales în orice funcţie publică şi de a pătrunde pe stadioanele de pe teritoriul României, în ziua evenimentelor sportive, pe timp de 2 ani.

Liviu Georgian Ungurean, alias Bocciu – a fost condamnat la 1 an 11 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare, la care se adaugă interzicerea unor drepturi, între care şi intrarea pe stadioane, încă doi ani după executarea sentinţei.

Vlad Baltazar – a fost condamnat la 1 an, 4 luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare, la care se adaugă interzicerea unor drepturi, între care şi intrarea pe stadioane.

Textul integral al sentinţei şi pedepsele celorlalţi inculpaţi AICI.