Lidia Buble, prima reacţie după ce Diana a măturat cu ea pe jos: Trebuie să ştim cum şi câtă iubire oferim

Lidia Buble trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Simion. Recent, fosta soţie a prezentatorului a atacat-o pe cântăreaţa, însă aceasta pare să nu fie afectată în vreun fel.

23 apr. 2016, 13:52
Lidia Buble, prima reacţie după ce Diana a măturat cu ea pe jos: Trebuie să ştim cum şi câtă iubire oferim

În februarie, Răzvan a încercat să se întoarcă acasă, la fosta nevastă. La aflarea veștii, Lidia Buble, a sărit ca arsă și a ținut să ne anunțe că ea însăși a încurajat întâlnirile iubitului ei cu consoarta.

„Chiar eu l-am sfătuit să meargă să se întâlnească cu Diana, pentru că este mama copiilor lui și voi respecta mereu acest lucru. Ba, mai mult, i-am spus lui Răzvan să ia cel mai frumos buchet de flori pentru a i-l oferi de 8 Martie. Ori de câte ori va fi nevoie să se întâlnească cu copiii lui, fie că e vorba de o zi sau de mai multe, voi fi mereu de acord, pentru că sunt cea mai înțelegătoare când vine vorba de ei. Ceea ce îmi doresc este și fericirea lor”, a ținut să ne precizeze Lidia, după publicarea dezvăluirii care îl viza pe iubitul ei.

Și ca un joc de leapșă, Diana Simion, încă soția lui Răzvan, s-a trezit pusă într-o situație absolute incomodă; „Apreciez mult faptul că domnișoara Buble este de acord ca Răzvan să-și viziteze copiii, însă, aș vrea să-i atrag atenția asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut.

Și, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei, pentru că cei mici așteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanță sau într-un weekend undeva.
Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat, însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea și sper că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere.
Cât despre dorința soțului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o privește, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele”, a spus Diana pentru Libertatea, aceasta fiind prima declarație pe care o face de când soțul i-a plecat de acasă.

După acest mesaj, Lidia Buble a avut o reacţie neobişnuită.

„Nu mă afectează acum nicio bârfă, pentru că datorită educaţiei, am învăţat să iubesc oamenii aşa cum sunt ei, indiferent de ceea ce spun sau fac. Dumnezeu este cel care judecă, nu noi oamenii”, a declarat Lidia. Mai mult, Lidia spune că îl sfătuieşte pe iubitul său Răzvan să îşi viziteze copiii şi chiar i-a spus că de 8 Martie să-i ducă un buchet de flori soţiei sale, semn că nu există vreo rivalitate faţă de aceasta.

”O respect. Este mama copiilor lui Răzvan. În viaţă, rivalitatea există doar cu ceea ce ne oferă Bunul Dumnezeu, trebuie să ştim cum şi câtă iubire oferim celor din jur”, a mai spus Lidia.

Vezi şi: Răzvan Simion se poartă cu Lidia Buble ca şi cu un ou, semn că aceasta ar fi gravidă FOTO