Lidia Fecioru. De ce nu e bine să-ţi ajuţi semenii dacă n-ai fost rugat

Lidia Fecioru a explicat în emisiunea "Dar și har" de ce nu e bine să faci bine dacă nu ai fost rugat.

27 oct. 2018, 12:19
Lidia Fecioru. De ce nu e bine să-ţi ajuţi semenii dacă n-ai fost rugat

„Dacă vrei să trăiești liniștit în viața asta, evita să faci bine dacă nu ai fost rugat. Preluarea din destinul celuilalt este foarte periculoasă pentru noi.

Noi am pornit la drum și ne oprește cineva și obligatoriu pe drum se întâmplă ceva. Vorbeam de accidente și când mor mulți oameni este vorba de karma colectivă.

Citeşte şi Lidia Buble, GOALĂ în baie! Admiratorii vedetei au încins internetul! FOTO

Karma colectivă înseamnă că unul din ei, care a fost în conjunctură, cu siguranță avea acest destin, să moară într-un accident tragic”, a spus Lidia Fecioru, scrie virale.ro.

„Vrei să vezi că și celălalt om pe care îl ajuți este deschis. Oamenii trebuie să înțeleagă că noi plătim totul. Poate că și eu am greșit și poate undeva, Dumnezeu… Pe unele lucruri le facem pentru că simțim că trebuie să le facem”, a mai spus Lidia Fecioru.

Tot in cadrul unei emisiuni a spus de ce nu se spală rufe vinerea.

„Orice zi are vibrația ei și informația ei.

Ziua de Vineri ține de Parascheva și de Sfanta Vineri. Povestea mama noastră când eram noi foarte mici și își construise casa. A lucrat și sâmbăta și duminică, nu ținea sarbatorile, avea patru fete.

A spus ca a visat-o pe Sfânta Vineri care era plină de vopsea, de var și a întrebat-o de ce era așa.

Sfânta Vineri i-a zis că lumea nu o sărbătorește. Vinerea nu se spală în tradiția noastră româneasca. Vinerea e un fel de sărbătoare, de pregătire de weekend”, a explicat Lidia Fecioru.