Lidl face angajări în ţară. Iată posturile vacante

Lidl face angajări în Constanţa, Slobozia, Urziceni, Bucureşti, Popeşti Leordeni, Târgu-Jiu, Bârlad, Giurgiu, Zărneşti, Adjud, Paşcani, Buhuşi, Codlea, Braşov, Cluj, în această perioadă. Iată posturile cu care ofertează angajatorii candidaţii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
07 oct. 2015, 07:17
Lidl face angajări în ţară. Iată posturile vacante

Oferta de muncă disponibilă acum la Lidl

Lidl angajează un operator date ieşire marfă în Ilfov.
Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de comunicare, e flexibil, ştie să opereze un PC, are stil de muncă structurat, e ordonat, are cunoştinţe de limba engleză sau limba de germană.
Până pe 23 octombrie se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Lidl angajează vânzători la Constanţa, Slobozia, Urziceni, Bucureşti, Popeşti Leordeni, Târgu-Jiu, Bârlad, Giurgiu, Zărneşti, Adjud, Paşcani, Buhuşi, Codlea.
Te califici pentru acest post dacă eşti amabil, punctual, rezistent la stres.
Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi aici.

Lidl angajează şefi adjuncţi de magazine la Braşov şi la Cluj.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, este rezistent la stres, amabil, orientat către clienţi, are abilităţi de organizare foarte bune, este orientat spre rezultate, are abilităţi de comunicare şi de muncă în echipă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat în domeniul comercial.

1 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru poziţia deschisă la Lidl în Braşov. Amănunte, aici.

Termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Lidl în Cluj este 26 octombrie. Detalii găsiţi aici.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Lidl o găsiţi aici.