LIGA CAMPIONILOR. Bayern Munchen, maşina de goluri. A înscris de 3 ori şi la Istanbul şi s-a calificat cu 8-1 în sferturi

LIGA CAMPIONILOR. Bayern Munchen este cea mai eficientă echipă din cele rămase în cursa pentru câştigarea trofeului Champions League.

14 mart. 2018, 19:31
LIGA CAMPIONILOR. Bayern Munchen, maşina de goluri. A înscris de 3 ori şi la Istanbul şi s-a calificat cu 8-1 în sferturi

LIGA CAMPIONILOR. Nu mai puţin de opt goluri au marcat bavarezii în dubla cu Beşiktaş, din optimi, iar fanii aplaudă revenirea la fotbalul-spectacol cu care Bayern cucerea acum cinci ani Europa, sub conducerea aceluiaşi antrenor Jupp Heynckes. După 5-0 în tur, la Istanbul, misiunea bavarezilor a fost mult uşurată în această seară, în capitala Turciei.

Cu toate acestea, nemţii au înscris repede şi la Istanbul, încă din minutul 18, prin Thiago Alcantara. Singura consolare a celor de la Beşitaş a fost golul marcat de Vagner Love, în minutul 59, dar Bayern a câştigat meciul cu 3-1 şi merge mai departe după 8-1 la general.

Este pentru al şaptelea an la rând când Bayern Munchen se califică în sferturile Champions League, iar bavarezii sunt pretendenţi serioşi la cucerirea coroanei, alături de Real Madrid şi Manchester City. Celelalte calificate sunt Juventus, AS Roma, FC Sevilla şi FC Liverpool. A opta calificată se alege în urma returului FC Barcelona-Chelsea, 1-1 în tur, la Londra.