LIGA EUROPA TRAGERE LA SORŢI. Steaua va juca în 16-imi cu Lazio Roma, echipa lui Radu Ştefan

LIGA EUROPA TRAGERE LA SORŢI LIVE VIDEO. Tragerea la sorţi a meciurilor din 16-imile de finală ale Ligii Europa a început la ora 14.00, la sediul UEFA de la Nyon. FCSB va întâlni echipa italiană Lazio Roma.

11 dec. 2017, 06:59
LIGA EUROPA TRAGERE LA SORŢI. Steaua va juca în 16-imi cu Lazio Roma, echipa lui Radu Ştefan

LIGA EUROPA TRAGERE LA SORŢI. Steaua va întâlni în 16-imi puternica formaţie italiană Lazio Roma. În prezent, lazialii se află pe locul 5 în Serie A, la 8 puncte în spatele liderului Inter Milano. În tre jucătorii notabili ai lui Lazio se numără portughezul Nani, brazilianul Lucas Leiva sau atacantul Ciro Immobile.

Programul 16-imilor:

Borussia Dortmund – Atalanta

Nice – Lokomotiv Moscova

FC Copenhaga – Atletico Madrid

Spartak Moscova – Athletic Bilbao

AEK Atena – Dinamo Kiev

Celtic Glasgow – Zenit St. Petersburg

Napoli – RB Leipzig

Steaua Roşie Belgrad – ŢSKA Moscova

Olympique Lyon – Villarreal

Real Sociedad – Salzburg

Partizan Belgrad – Viktoria Plzen

FCSB – Lazio

Ludogoreţ – AC Milan

Astana – Sporting Lisabona

Ostersund – Arsenal Londra

Olympique Marseille – Sporting Braga

Capi de serie: Villarreal, Dinamo Kiev, SC Braga, AC Milan, Atalanta, Lokomotiva Moscova, Viktoria Plzen, Arsenal Londra, Salzburg, Athletic Bilbao, Lazio, Zenit Sankt Petersburg, Atletico Madrid, ŢSKA Moscova, Sporting Lisabona şi RB Leipzig.

Cu excepţia Viktoriei Plzen, cu care a fost adverasă în grupă, Steaua poate juca împotriva oricărei echipe de mai sus. În urna celor care nu vor fi capi de serie se află: AEK Atena, Astana, Celtic, Steaua Roşie Belgrad, Borussia Dortmund, FCSB, FC Copenhaga, Ludogoreţ, Lyon, Marseille, Napoli, Nice, Östersund, Partizan, Real Sociedad  şi Spartak Moscova.

LIGA EUROPA TRAGERE LA SORŢI LIVE VIDEO. Echipele nu aceeaşi ţară nu se pot întâlni în această fază, aşa cum nici echipele din Rusia şi Ucraina nu pot fi adversare. Partidele din 16-imi se vor disputa în dublă manşă, la 15 şi 22 februarie 2018.