Lindsay Lohan, arestată după ce a bătut o femeie într-un club

Actriţa Lindsay Lohan a fost din nou arestată, joi, la New York, după o altercaţie cu o femeie, ce a avut loc într-un club din Manhattan.

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 16:55
Lindsay Lohan, arestată după ce a bătut o femeie într-un club

Lindsay Lohan, în vârstă de 26 de ani, a fost implicată în această altercaţie, produsă la Club Avenue din New York. Ea a fost arestată şi transportată apoi la o secţie de poliţie, potrivit Mediafax.

Incidentul s-a produs după ce Lohan şi o altă femeie au avut o dispută verbală, iniţiată de actriţa americană. Lindsay Lohan a lovit-o pe acea femeie, iar actriţa a fost acuzată de agresiune.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 – 2004, când a jucat în filmele „Vinerea trăznită/ Freaky Friday” şi „Fete rele/ Mean Girls”.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi de droguri, a încheiat de curând filmările pentru proiectul de televiziune „Liz & Dick„, un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton. Acest film marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane, după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani, care au obligat-o să petreacă multe luni în închisoare şi în centre de reabilitare.