Lionel Messi, hărţuit de Miss Bum Bum. Finalul poveştii, cu „happy end” FOTO

Succesul lui Lionel Messi în plan fotbalistic a atras ca un magnet până și clientele fidele ale tabloidelor, care aparent, nu au vreo tangență cu sportul rege. Printre admiratoarele starului argentinian se numără și Suzy Cortez, fostă Miss Bum Bum.

18 sept. 2018, 12:35

Suzy nu este un fan ca oricare altul al lui Messi și al Barcelonei. Modelul brazilian l-a bombardat pe starul Barcelonei prin intermediul Instagramului cu mesaje, propuneri indecente și fotografii, o lungă perioadă. Presa internațională scrie că decarul argentinian s-a simțit hărțuit pentru acest lucru, iar după multiplele episoade ale braziliencei, fotbalistul a decis să o blocheze.

Citeşte şi TRANSFERUL SECOLULUI. David Beckham vrea să-l aducă pe Lionel Messi la echipa sa din SUA

Cu toate acestea, Messi a lăsat supărările la o parte și de curând, a scos-o de pe „lista neagră” pe Suzy Cortez. Fericită că Messi a îngropat securea războiului, brazilianca a decis să-i mulțumească în propriul stil starului catalan. Ea a publicat două fotografii provocatoare în care este îmbrăcată cu tricoul argentinianului, în care-și lasă în prim-plan posteriorul premiat în cadrul concursului Miss Bum Bum. În plus, cele două poze sunt însoțite de un mesaj prin care modelul îi este recunoscător lui Messi.

„Aceasta este o zi fericită pentru un suporter fanatic, așa cum sunt eu. Mulțumesc Leo Messi pentru că m-ai deblocat pe Instagram!”, e textul publicat pe suporterul înfocat al lui Messi.

Rămâne de văzut dacă relația dintre cei doi va ajunge să se îmbunătățească atât de mult încât Messi să-i dea și „follow” modelului, însă cert este că Messi are un mariaj cu Antonella Roccuzzo din 2017, marea sa dragoste încă din copilărie.

Suzy Cortez a câștigat în 2015 concursul Miss Bum Bum, care se desfășoară anual în Brazilia și în care se jurizează un singur lucru: posteriorul. Același concurs a propulsat-o pe sud-americancă și pe coperta Playboy.